Dam JAS
Wpss 2020

Vi välkomnar Emelie och Rebecka till Dam JAS!

Publicerad 2019-07-07 21:39
Ska rmavbild 2019 07 07 kl. 21.56.56
Emelie Lander och Rebecka Eriksson
Det är mycket glädjande att Rebecka Eriksson och Emelie Lander (båda födda 2003) har sökt sig till vårt Dam JAS-lag och vill vara med på vår talangtvecklingsresa med ett gött och innebandytokigt gäng. Rebecka och Emelie kommer urpsrungligen från Ale IBF som till säsongen fått lägga ned sitt Dam A-lag och JAS-lag. Vi tog oss ett snack med ett par taggade tjejer såklart.

Du väljer att komma till Wizards nästa säsong för att spela Dam JAS. Vad fick dig att ta detta steg? Rebecka: Det kändes rätt i tiden, då min moderklubb fick lägga ner både senior och Jas verksamheten. Jag började därför leta efter något nytt där jag som spelare kan få chans att utvecklas och ta nästa steg samt en klubb med en tydlig vision. Efter att ha provtränat med Partille så kändes det som ett självklart val för mig att byta. Emelie: Jag ville komma till en klubb där det spelas bra innebandy i ett härligt lag. Min förra klubb lade ner jas & dam verksamheten & Partille känns som en bra klubb att få en nystart i & kunna utvecklas som innebandyspelare. Efter att jag provtränade hos partille så kändes det som rätt klubb att byta till.

Vad är dina mål och ambitioner med nästa säsong? Rebecka: Mina mål och ambitioner inför säsongen är att jag som innebandyspelare både på och utanför planen får chans att utvecklas på bästa sätt. Jag hoppas på att få spela mycket och bra innebandy i ett härligt lag, som tillsammans kan ta nästa steg i innebandyn. Emelie: Mina mål & ambitioner inför nästa säsong är att utvecklas som innebandyspelare så mycket som möjligt & få spela bra innebandy i en bra klubb. Jag ser även fram emot att lära känna nya lagkamrater.

I och med detta växer Dam JAS-truppen från 19 till 21 spelare och det kan fortfarande bli aktuellt med någon spelare till. Truppen känns riktigt spännande inför säsongen som kommer. Emelie och Rebecka kommer även stärka upp vårt Division 3 lag initialt. Ett lag som vi satsar lite extra på denna säsong. På det hela taget finns massa intressanta spelare framöver på damsidan, något vi skall värna om noggrant.

Hela truppen finner ni här.

Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub