Dam JAS

Vi presenterar våra tre nyförvärv inför seriepremiären på söndag!

Publicerad 2021-09-16 08:35
R tt
Premiären för Dam-JAS närmar sig och på söndag åker vi mot Pinntorps idrottshall för att möta Landvetter Wings. Det blir en spännande match som går av stapeln kl 12:00. Vi tänkte nu presentera tre nyförvärv som gjorts på Damsidan i JAS och de är inga mindre än Wilma Rask, Alice Caporicci och Moa Öljemark där samtliga är födda 2005 och kommer senast från Pixbo Wallenstam. Vi har tagit oss ett snack med tjejerna för att höra deras tankar kring den första tiden i Partille:

Vem är du på och utanför plan?

WR: Jag heter Wilma Rask och är född 2005. Jag har spelat innebandy i Pixbo sedan jag var 6 år. Denna säsongen har jag valt att byta till Partille och hoppas på nya utmaningar. Jag skulle beskriva mig själv som positiv och social. På innebandyplan är jag en lagspelare och en kämpe.

AC: Jag skulle säga att jag är en spelare som kämpar på planen. Jag hoppas även att jag är en bra lagkamrat.

MÖ: Jag står i mål och jag har spelat innebandy i ungefär 6 år, jag har tidigare spelat med pixbo fram till denna säsongen när jag bytte till partille. Jag skulle säga att jag är en målvakt som rör sig mycket i mål och jag gillar att vara social med laget.

Vad hoppas du kunna bidra med till laget under säsongen?

WR: Jag hoppas att jag kan bidra med att vara en stabil back och bidra till en bra lagkänsla.

AC: Förutom att vara en bra lagkamrat som kämpar på planen så hoppas jag på att kunna bidra med ett bra passningspel och även kanske komma till några bra avslut.

MÖ: Jag hoppas på att kunna bidra med en go stämning till laget och bra målvaktsspel.

Hur är känslan i Partille efter några träningar och matcher?

WR: Jag tycker att de träningar och matcher som jag har varit på har känts bra. Det känns som ett roligt lag i blandade åldrar.

AC: Känslan i Partille efter några träningar och matcher är bra, jag känner att jag trivs med spelarna och tränarna.

MÖ: Jag tycker det känns bra att spela med Partille. Jag känner mig väldigt välkomnad i laget och det ska bli kul att lära känns mina lagkamrater.

Coacherna Emma, Olivia och Felicias tankar kring tjejerna:

Med Wilma, Alice och Moa får vi en ännu större bredd och spetskompetens i laget. Med Alice som toppforward så kommer hon göra matcherna jobbiga för motståndarna då hon har en oerhört bra kämparglöd och löparvilja samt är en mycket smart spelare med bra spelförståelse.

Med Wilma som back så får vi en otroligt stabil och duktig back som tar många bra beslut både med och utan boll. Wilma kommer vi se vara delaktig både offensivt och defensivt där hon skapar ett lugn på plan.

Med Moa som målvakt får vi ytterligare en väldigt duktig målvakt bredvid sin kollega Lisa Standar. Moa stänger till mycket bra i målet samtidigt som hon tar många smarta beslut. Hon håller med andra ord alltid en hög lägstanivå.

Vi är oerhört glada över dessa nyförvärv och är helt övertygade om att dessa tjejer kommer spela en viktig roll hos oss i Partille samtidigt som de har kommit in i gruppen väldigt bra!

Se tjejerna spela sin första seriematch för Partille tillsammans med resterande av Dam JAS nu på söndag den 19:e i Pinntorps idrottshall kl 12:00 - vi ses där!

VAMOS!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub