Dam JAS
Img 1043

Play off väntar för vårt Dam Jas

Publicerad 2022-04-01 11:25
274069202 5292576717433804 8355876423816114212 n
Foto: D-foto
Partilles duktiga Dam Jas har gjort en stark säsong där man knep en av fyra platser till en sista och avgörande playoff-match mot Lerum. Det laget som går segrande från matchen är klara för innebandyfesten och SM-slutspel för juniorallsvenskan där 16 lag gör upp om titeln. Matchen spelas på tisdag den 5/4 kl 20:00 i Rydsbergshallen mot FBC Lerum. Vi har tagit oss ett snack med lagkapten Jolin Garcia, Sofia Fröberg och Klara Öhrn inför den stundande matchen

Jolin Garcia
- Hur är känslan i laget nu efter att man tagit en otroligt stark kvalplats till innebandyfesten och ställs inför ett spännande playoff?

Känslan i laget är bra! Men det är såklart också väldigt spänt & pirrigt eftersom det är en viktig match som vi har framför oss!


- Vad tror du om matchen?

Jag tror att det kommer vara en fartfylld match som det alltid är när vi möter Lerum! Tror verkligen att det blir en jämn match där båda lagen kommer att få kämpa in i det sista för att ta hem vinsten, så en rolig match att både spela och kolla på helt enkelt!


- Vad tror du är viktiga faktorer att uppnå i matchen på tisdag?

Jag skulle säga att stämningen i laget under matchens gång, både på bänken och på planen kommer att vara A & O! Det gäller att vi håller uppe energin & hjälper varandra genom hela matchen. Så en riktig bra och go stämning är otroligt viktiga faktorer att uppnå helt klart!


- Vad är ditt bästa tips för att tagga till och komma in i rätt stämning inför en match, i synnerhet viktiga matcher som denna?

Viktigt med bra mat & sömn såklart. Men också så simpelt som att hålla sig till de rutiner som passar en själv bäst för att få den ultimata uppladdningen.


Sofia Fröberg

- Hur är känslan i laget nu efter att man tagit en otroligt stark kvalplats till innebandyfesten och ställs inför ett spännande playoff?

Stämningen i laget är väldigt härlig men samtidigt fokuserad. Vi alla känner att det är otroligt roligt att ha kunnat ta en plats i playoffen och verkligen visat att vi har vad som krävs. Det märks att vi alla är lite nervösa men det gör också att både nivån och tempot på träningarna är på topp just nu. Jag själv har ju varit skadad och borta större delen av säsongen så att få spela playoff med detta laget gör det ännu roligare att vara tillbaka!


- Vad tror du om matchen?

Jag förväntar mig en riktigt rolig och spännande match där vi verkligen kommer visa vad vi går för. Jag tror det kommer bli en jämn match då jag är övertygad om att båda lagen kommer ta fram sina absolut bästa sidor.


- Vad tror du är viktiga faktorer att uppnå i matchen på tisdag?

Jag är helt säker på att det absolut viktigaste under matchen på tisdag är att vi går in med en bra känsla. Vi har haft ett uppehåll med matcher nu så det är viktigt att vi kommer upp i energi från start. I bland annat matcherna mot Pixbo och Lindås har attityden varit den avgörande faktorn. Det gäller att fokuset är med redan från omklädningsrummet, bra pepp och energi.


- Vad är ditt bästa tips för att tagga till och komma in i rätt stämning inför en match, i synnerhet viktiga matcher som denna?

Mitt absolut bästa tips är såklart att sova bra, äta bra, och ha fokus redan på morgonen. Såklart är bra musik också viktigt:) Bra inställning är prio ett, lagets inställning och pepp är iallafall det som påverkar mig absolut mest! Sen vet jag att både jag och flera andra har en del "ritualer" och rutiner att utföra innan match för att allting ska klaffa, men de kan jag tyvärr inte dela med mig av;)


Klara Öhrn

Hur är känslan i laget nu efter att man tagit en otroligt stark kvalplats till innebandyfesten och ställs inför ett spännande playoff?

Väldig härlig känsla! Träningarna är super kul eftersom vi vet vad som väntar. Fokuset på träningarna visar verkligen hur gärna vi vill vinna den här matchen.


- vad tror du om matchen?

Det kommer bli en väldig jämn och tuff match och jag skulle inte säga att Lerum har ett lätt match framför sig.


- Vad tror du är viktiga faktorer att uppnå i matchen på tisdag?

Gäller att alla jobbar defensivt och att vi gör mer mål än dem fram. Stämningen innan matchen skulle jag säga är en stor faktor om hur matchen blir och det är viktigt att alla är med och kämpar till 100%!


- Vad är ditt bästa tips för att tagga till och komma in i rätt stämning inför en match, i synnerhet viktiga matcher som denna?

Sova och äta bra innan en match är super viktiga faktorer inför en sån här viktig match. Att ingen ska känna sig pressad är en viktig faktor också för att många kan lätt prestera sämre under press. Jag skulle säga mycket pepp och bra musik skapar bra stämning inför matcher och att tänka att man är där för att ha roligt.


Vi tackar Jolin, Sofia och Klara för intervjun och önskar dem och resterande av laget ett stort lycka till! Vi hoppas på att se många supporters där för att heja och peppa Dam Jas. Biljetter till matcher hittar ni här:
https://secure.tickster.com/sv/8k6febnl311tpgh/pro...

Jolin Garcia Foto: D-foto

Sofia Fröberg Foto: Mikpic

Klara Öhrn Foto: D-foto
Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub