P04
Img 1043

Tack för den här säsongen och välkomna till säsongen 2017/2018

Publicerad 2017-06-15 22:03
Nu är det över för denna säsong och sommarlov men vi kör snart igång igen.

Hej alla föräldrar,

Idag har vi haft säsongens sista träning "på riktigt", 15 killar trots sol och 22 grader och att skolan är slut.

Vi ledare får även passa på att tacka för presenten vi fick, förhoppningsvis blir det väder för att dricka bubbel redan i helgen!

Killarna har kämpat på riktigt bra under maj och juni och vi har haft en del tuffa fyspass, men killarna har bara bitit ihop och kämpat väl. Kul att se och man blir riktigt stolt över killarna.

Nu är det sommarlov och uppehåll från innebandyn. Det är killarna värda efter en lång säsong.

Börjar man räkna ihop allt som vi gjort sedan augusti 2016 så känns det nästan som om man har två arbeten, i vart fall ett riktigt heltidsjobb och ett omfattande deltidsarbete i form av innebandy. Jag har kollat statistiken och sedan augusti 2016 har jag själv varit med på 64 träningar och 59 matcher, utöver det kommer all administration, restid, ledarmöten och klubbträffar m.m. Det blir väldigt många timmar totalt när man ser det så här i slutet av säsongen.

Vi har även haft många sportsliga framgångar i år; bra placeringar i seriespel (i våras kom t.ex. alla våra tre lag tvåa i sin resp. serie) och våra första pokaler i cuper (vinnare av B-slutspelet i Warbergsspelen) och vinnare av Mölndals Ungdomscup.

Det är väldigt roligt att få vara ledare för de här fina killarna men nu känner även vi ledare, i alla fall jag, att det är dags för lite ledighet.

Men tänk på att kondition faktiskt är färskvara, se gärna till att killarna rör sig lite även i sommar. Detsamma gäller klubbtekniken den är också lite av färskvara, se gärna till att killarna tar fram klubban då och då. Man kan mycket gärna trixa, dribbla och stå och skjuta lite på egen hand.

Tänk på en sak till inför hösten, killarna växer rejält men det gör inte deras innebandyklubbor. Det är ofta som vi har sett att killarna kommer med alldeles för korta klubbor i början av säsongen. Se gärna dessa länkar:

http://www.lannasport.se/sv/langd-pa-innebandyklubbor?gclid=CLfKgp3NwNQCFRbGsgodD0IPGA

https://www.innebandybutiken.se/sv/info/ratt-langd-2.html

Preliminärt börjar vi med löpning i Andreas regi i v. 32 (vid/runt Kåsjön/Åstebo), det återkommer vi om. Alla i P04 & P05 är välkomna på dessa pass men om man har fotboll under denna period så förstår vi om man låter den ha företräde.

Den rena innebandyträningen (förhoppningsvis tre pass/vecka) börjar prel. v. 34, men vi vet inte ännu vilka träningstider vi får så det får vi återkomma om. Vi inser att det kan komma att bli krockar med andra sporter som killarna har, men förhoppningsvis kan man i alla fall komma på 2 av 3 pass/vecka om man har en annan sport. Tyvärr överlappar ju många sporters säsonger varandra.

  • Uppstartsläger i Qvisthallen har vi lördag 26 augusti i Qvisthallen prel. ca. kl. 9-13 (jag och Andreas håller i det).
  • Vi har egen cup i Vallhamra lördag 2 september och här har föräldragruppen redan kommit långt i planeringen. Vi har en grupp under fm/tidig e.m. och en grupp på sen e.m./tidig kväll och vi har med ett eget lag i varje grupp. Vi återkommer med lagen längre fram.
  • Lör-sön 9-10 september åker vi till Långared på läger igen.

Ha nu en riktigt bra sommar allihop så ses vi igen i augusti.

Med vänlig hälsning

Ledarna P04/Martin

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub