Img 1043

Lyckade träningsmatcher mot Landvetter 05 och Pixbo 04

Publicerad 2017-09-16 19:41
Vinst med 9-5 mot Landvetter och 4-4 mot Pixbo.

Idag spelades det två träningsmatcher. Den första matchen var mot Landvetter P05 som är ett av stans bästa 05-lag, om inte t.o.m. det bästa 05-laget. Där blev det vinst med 9-5 efter ledning med 8-1 efter två perioder. De ledare som var med på matcherna säger att detta var en bra match där vi dominerade de två första perioderna stort. Kort därefter var det ny match mot Pixbo 04 (Pixbos bästa 04-lag) och i den matchen hade vi fått låna några 03:or. Här blev det 4-4 trots ledning med 4-2 när det bara var några minuter kvar av matchen. De ledare som var med på matchen säger att det var en mycket bra match och ett sett över hela matchen rättvist resultat. Killarna fick fem utvisningar och fick bl.a. spela 3 mot 5 i två minuter men släppte inte ett enda mål i box play (starkt!). Bra jobbat allihop!

Md fbc partille p transparent 400x400