Herr Jas 2018/19

Inför Björnslaget!

Publicerad 2018-08-29 23:13
Edde
Vårt Herrjunior JAS-lag börjar sitt matchande nu på torsdag i Björnslaget. Vi tog oss ett snack med Huvudtränaren Rasmus Larsson om hur läget är i truppen och vilka förväntningar man kan ha på säsongen och cupen.

Ny säsong och ny trupp för JAS-laget. Vad har du att säga om årets upplaga av PIBS Herr JAS? Vi har på pappret drabbats sv några spelartapp i olika former, men även fått några intressanta nyförvärv. Målvaktssidan håller hög klass och i truppen finns mycket spets med rutin från seniorspel.

Nu till helgen deltager vi i Björnslaget. Vilka förväntningar har du på den cupen? Någonstans är det svårt att undkomma att man inte vill göra resultat och vinna matcher. Men jag vill även se att vi sätter saker vi pratat om och vi redan nu visar en god lagmoral och krigar för varandra. Att det sedan kommer finns delar att jobba på efter cupen vet vi om och det behövs för fortsatt utveckling.

I gruppen väntar Sandö, Lomma, Backadalen och CL98. Vad vet du om våra motståndare? cL98 är ett duktigt och spelskickligt lag som vi mötte förra året, kommer bli tufft. Backadalen har senaste åren blivit mycket starkare på 01-02 sidan och de matcherna blir oftast jämna och tuffa. Sandö är ett fysiskt lag och lomma har jag sämre koll på. Ser dock att vi ska vinna ett par matcher här med den kvalitén vi har.

På vilket sätt vill du sätta din prägel på vårt JAS-lag denna säsongen? Med ett tydligt förvarssspel där alla vet sin vikt av sin roll. En grym lagsammanhållning och ett offensivt spel som innehåller både intränade sekvenser men även en härlig kreativitet från våra ledande spelare.

Till sist ge oss tre spelare som blir lite extra intressanta att följa? Simon Lindén - född 03, men kört hela försäsongen och varit totalt orädd. Duktig med boll, lösningsfokuserad och underskattad i de fysiska momenten. Edwin Jonsson - fantastisk teknik och spelsinne. Har en grym tempoväxling när han vill. Skjuter bra, men för sällan tyvärr. Alex Garcia - Bra teknik, grymt skott och kan bjuda på sevärda saker. Spelar han rakt och tydligt så blir han svårstoppad.

Spelschemat hittar du här.

Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md nordic wellness
Md unihoc
Md intersport
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md bmw logo
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.15.27
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.14.54
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sk rmavbild 2015 07 26 kl. 09.26.54
Md sargdekal eb torkteknik
Md sargdekal ilovepizza
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub