Dam Allsvenskan
Img 1043

Trio förlänger med damerna!

Publicerad 2017-05-23 12:47
Md spelarbild camilla
Partille Wizards är mycket nöjda med att kunna presentera en trio av tjejer som förlängt sina avtal med två nya år i jakten på Allsvenskan. Läs vidare för att se vilka tjejer det handlar om och vad tränare Magnus Håkansson och Sportchefen Martin Björklund har att säga.

Det är spelarna Cecilia Gullme, Jessica Allansson och Camilla Carlsson som alla förlängt med två nya år i jakten på Allsvenskan med Partille Wizards damer.

- Fantastiskt roligt att dom här tjejerna vill vara med i den fortsatta satsningen mot Allsvenskan för damerna. Tre spelare som alla är väldigt viktiga för fortsatta framgångar. Gullmes nivå behöver knappast poängteras, Allansson tror vi väldigt mycket på inför nästa säsong och extra roligt med Camilla som är "one of our own" och trots ung ålder redan varit med länge i a-laget, kommenterar Sportchefen Martin Björklund.

Cecilia Gullme är en målvakt som gjort tre säsonger med Wizards damer, innan dess har hon representerat Älvstranden, Challengers och Göteborg. Hon blev utsedd till seriens bästa målvakt förra säsongen och kommer vara en väldigt viktig kugge i WIzladies.

- Att Cissi väljer att fortsätta i PIBS är en oerhört viktig faktor för vår fortsatta strävan att nå Allsvenskan. Cissis stabila och lugna spel i kassen ger oss alltid chansen att vinna matcher, kommenterar tränare Magnus Håkansson.

Jessica Allansson, spelar center och har ett förflutet i Pixbo Wallenstam där hon spelat i SSL. Hon har spelat för Wizladies i två säsonger men bara gjort 20-talet matcher. Vi ser fram emot att se Jessica i Trollkarlströjan nästa säsong.

- Jessica hade en lite strulig säsong den som var men visade i kvalspelet vilka oerhörd kvalité hon besitter. Kan hon spela på den nivån hon visade i kvalet under hela säsongen kommer hon att vara en av seriens bästa spelare, säger Håkansson.

Camilla Carlsson är vår alldeles egna produkt. Hon är bara 19 år gammal men har redan gjort en handfull a-lagssäsonger. Vi är så stolta och glada över att Camilla kör på med oss!

- Camilla är en egen produkt som alltid varit föreningen trogen. Camilla har under de år jag varit tränare i laget hela tiden tagit steg framåt i sin utveckling. Jag hoppas att Camilla med sin träningsflit tar det sista steget i år och utvecklas till att bli en stabil division 1 spelare, kommenterar Håkansson.

Damernas försäsong har dragit igång och dom kör på hårt uppe i Skatås! Fler nyheter kring damerna är att förvänta den närmsta tiden.

- Yes det stämmer, Wizladies körde igång försäsongen förra veckan. Jag var själv uppe och hälsade på laget. Ska bli spännande att bekanta sig mer med tjejerna. Det verkar vara ett härligt gäng. Inom kort kommer ett par spännande nyheter kring damerna, men det är inget jag kan ta åt mig äran för. Jag vill rikta ett väldigt stort tack till Håkansson som gör ett grymt jobb på alla plan. Annars hade det varit omöjligt för mig att komma in i min roll, avslutar Sportchefen Martin Björklund.
Md md spelarbild cissi
Md md spelarbild allan
Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub