Dam Allsvenskan
Img 1043

Kul att serien äntligen skall avgöras!

Publicerad 2017-03-05 00:08
Md spelarbild magnus
Rutinerade damtränaren Magnus Håkansson har tyckt till lite inför seriefinalen och supersöndagen. Hur är det egentligen att "lunka" igenom och vinna stort i en massa matcher och sedan ställas i en ren och tuff seriefinal. Magnus har svaren och läs mera här.

En seriefinal, i sista omgången, mot antagonisterna Waves och för kanske säsongens största publik. Berätta för oss om dina känslor inför denna matchen? Det skall bli kul att serien äntligen skall avgöras. Att det dessutom sker med mycket publik på läktarna gör ju att kvalkänslan redan kommer infinna sig på söndag. Att Seriens 2 klart bästa lag skall göra upp om seriesegern inför storpublik kan inte bli annat än magiskt.

Ni har nu vunnit så länge och så stort så man undrar, är det svårt att ställa om till en tuff seriefinal? Absolut inte. Vi har jobbat hårt med att gå på 100% oavsett motstånd. Skillnaden här är att fokuseringen kommer att infinna sig mer naturligt på grund av matchens dignitet.

Om du får lyfta några spelare hos motståndarna som du tycker är vassa, vilka skulle det bli då? De har många duktiga spelare men jag tycker att framför allt Emma Wessberg och Sigrid Persson sticker ut. Det skall även bli kul att se vad Knooken har lärt sig sen sist man såg henna.

Vi är ju redan klara för kval till Allsvenskan. Vilka vill ni helst möta? Vi har inget lag vi hellre möter. Vi har enbart seriesegern som mål och då ställs vi mot Fristad.

Ge oss lite nycklar för matchen och vinst mot Lindås? Jag tror det kommer att bli en tight match så det gäller att vara effektiva när chanserna dyker upp. Vi kommer som vanligt att försöka spela ett passningsorientetat spel i högt tempo. Får vi till det är vi svårslagna.

Några spelare i Wizladies som känns extra heta? Styrkan med Wizladies, precis som Lindås, är att vi inte är beroende utav enskilda spelares dagsform. Vi får helg enkelt se vilka som kliver fram imorgon.

Till sist tippa matchen? Jag tror alltid på seger och så även imorgon.

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub