Damer Division 1

Inför match mot Lindome!

Publicerad 2019-01-25 22:25
Carro
Damlaget tar sig an Lindome IBK i en tuff bortamatch i damettan. Vi tog oss ett snack med Caroline Trysberg, bördig från just Lindome, och kände henne på pulsen inför matchen.

För våra damer så väntar en viktig bortamatch mot Lindome under lördagen. Lindomes A-lag spelar ju till vardags i Allsvenskan, men deras unga andralag i division 1 har gjort bra resultat mot flera lag. I damerna så har formen de senaste varit lite upp och ner och för den uppmärksamme kan man även notera ett tränarbyte, men stämningen är fortsatt positiv.

- "Stämningen i laget är bra. Vi är ett gött gäng med mycket energi och vilja. Sebbe har även tillfört mycket i laget så som nytt tänk och försvarspel, som börjar sitta, men även ny glädje, säger Caroline Trysberg inför matchen".

Ni har ju i de senaste två matcherna haft något svårt att göra större mängder mål. Hur ni göra för att peta in ett par fler bollar?

- "Jag tror att vi ska fortsätta som tidigare med att våga hota och slänga in bollar på kassen. Vi måste även hugga på returerna och vara redo. Något vi har jobbat med i veckan är att få ett mer etablerat anfallsspel som jag tror vi kommer ha nytta av under matchen".

För Trysbergs del så blir det lite extra speciellt då hon inför den här säsongen kom från just Lindome till Partille. Hon har en klar bild av vad hon tror väntar.

- "Det är ett löpstarkt lag med många unga spelare. Jag tror de kommer gå mycket på kontringar och korta anfall så de gäller för oss att spela smart så kommer vi ta hem 3 pinnar.

Att möta sitt gamla lag blir ju självklart en extra intressant touch på matchen.

- "Det blir väldigt speciellt men även kul. Lindome är en klubb som ligger mig nära om hjärtat".

Md kom nu
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub