Dam Allsvenskan
Img 1043

Inför match med Cecilia Gullme!

Publicerad 2017-01-14 12:45
Md gullme
Vi tog oss ett snack med den rutinerade målvakten Cecilia Gullme inför deras debutmatch i Partille Arena A mot Burås IK. Vad ligger bakom den starka formen, vem vill hon lyfta fram i laget och hur kommer det att sluta. Frågorna är många och Cissi har svaren.

Tvåa i serien så här långt efter att ha inlett med två raka förluster i serien. Vad är det som skapat vinnartrenden? Vi har ju ett väldigt bra lag med duktiga spelare, vilket förmodligen satte lite hög press på oss från början. Men när vi väl kom igång med målskyttet i den tredje matchen så släppte pressen och vi har kunnat spela på efter det. Sen lovade ju Peter att inte raka sig så länge vi vinner matcher… Nu ser han ju ut som en jultomte, och det vill vi ju inte ändra på, haha.

Hur har du upplevt din egen säsong så här långt? Jag tycker att min säsong har varit helt okej än så länge. Tillsammans med våra grymma försvarsspelare så har jag lyckats hålla en nolla hittills, men siktar såklart på fler. Sen hade det varit skoj med några assist också.

Nu match mot Burås och i Partille Arena A. Vad känner du inför att kliva in i den "stora" hallen? Jag gillar matcher i stora arenor, när det är folk på läktaren och det är viktiga poäng på spel. Så det ska bli riktigt kul att spela i A-hallen, jag hoppas att många kommer ner och kollar!

Burås, kan du beskriva motståndet för oss? Burås har många bra spelare med både rutin och teknik. Men det verkar variera från match till match vilka som är med och inte. Dom är duktiga individuellt så vi måste vara på tårna och jobba hårt så att dom inte får för mycket utrymme.

Lyft en spelare i ditt lag? Då skulle jag vilja lyfta fram Kicken (Kristina Zimmermann) som gjort comeback nu strax innan jul. Hon är en smart spelare med bra speluppfattning och som kan lägga riktigt goa smörpassningar. Så vill man se en grym lirare så är det bara att komma och kolla på söndag!

Varför skall Trollkarlsfamiljen ta sig ned och kika i Arenan på söndag? Kom ner och se oss ge järnet för att ta hem får tolfte raka vinst! Vi bjuder på snyggt spel, härliga mål och ett uppoffrande försvarsspel. Självklart är ju Peters skägg också en sevärdhet!

Tippa matchen: Jag ser bara vinst, 7-1 säger

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub