Damer Division 1
Pibs vs kungalv 190119

Första träningsmatchen!

Publicerad 2018-08-15 16:38
Amanda
Imorgon är det så dags för vårt Damlag att spela sin första träningsmatch för säsongen. För motståndet svarar Lindås Waves. Ett lag vi känner väl och som tog steget upp i Allsvenskan via kval så sent som i våras. Vi har känt lite på tränare Elias Johannesson.

Säsongspremiär mot nyvunna Allsvenska laget Lindås Waves på torsdag i Salming Arena. Hur känns läget i laget? Det känns bra. Vi är inte helt färdiga med truppen utan behöver fortfarande bredda truppen något. Men jag är på det stora hela nöjd med vår trupp iövrigt och den uppslutning och inställning som vi haft, sen vi körde igång igen med gemensam träning.

Vad är det du vill få ut av matchen? Framförallt vill jag testa de formationer som vi har tänkt oss i matchsituation, även om vi inte har alla spelare tillgängliga känner jag att Lindås blir ett lag som kommer kunna ge oss bra svar på brister/styrkor vi behöver jobba mer med.

Hur formerar du ditt lag? Vi kommer börja på två backpar, två centrar och tre forwardspar enligt följande: Felicia Andersson - Emma Altbrink - Josefin Wallin, Olivia Adler - Sara Olsson. Josefine Beckman - Sandra Elofsson - Amanda Ohldin, Alice Gunnarsson - Alva Hedberg. Lina Grönqvist - Elofsson/Altbrink - Moa Starkenberg. Jennifer Hålberg(Mv). Även Moa Svan kommer få speltid men börjar vid sidan av.

Matchen spelas kl. 20.00 i Salming Arena ute i Askim. Ta Er dit och kika på det nya lagbygget.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub