Dam Allsvenskan
Img 1043

Fjärde nyförvärvet till Wizladies!

Publicerad 2018-05-27 23:19
Moa
Foto: David Asserfors.
Nästa spelare att ansluta kommer även hon från Pixbos allsvenska lag, vi välkomnar forwarden Moa Starkenberg, som utöver spel i allsvenskan gångna säsongen även har spel för Göteborgs F00-kull på stadslags-SM på meritlistan. Vi tog oss ett snack med Moa såklart!

Hej Moa! Du har nyss skrivit på för Partille. Hur är känslan? Hej! Det känns väldigt bra och roligt! Detta är första gången jag byter klubb, vilket i sig är en ganska utmanande sak att göra. Men det känns väldigt skönt och tryggt att ha en tydlig plats i truppen, i ett dessutom grymt bra lag! Så känslan är inget mer än på topp.

Utöver Pixbo-tjejerna som redan anslutit, känner du någon i truppen sedan tidigare? Jag skulle väl säga att jag känner/känner till två sedan innan. Amanda(Ohldin), som går i min parallellklass, och sedan Sandra(Elofsson), som jag spelade med i stadslaget! Annars är det i stort sett bara nya ansikten.

Slutligen, vad är dina förväntningar på kommande säsong? Jag förväntar mig en rolig och utmanande säsong, med mycket vinster och roligheter, där vi förhoppningsvis tar steget upp i allsvenskan såklart. Det ska även bli spännande att få vara en del av ett lag som tidigare varit ens motståndare, och se hur det ser ut på "andra sidan häcken". Sedan är jag helt säker på att jag som spelare kommer utvecklas både utanför och på planen vilket jag ser framemot!

Huvudtränare Elias Johannesson om lagets fjärde nyförvärv.

- "En snabb forward med bra rörelsemönster som kommer ge oss ytterligare alternativ på forwards-sidan. Det ska bli jättekul att få jobba med Moa och följa hennes utveckling hos oss".

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub