Dam Allsvenskan
Img 1043

Emma Horseng-Amdell förlänger med Wizladies!

Publicerad 2018-06-28 19:56
Emma horsengamdell
Kanske lagets bäste back Emma Horseng-Amdell är nu tillbaks från sin knäskada efter en hel säsong med bra rehabtränande. Emma har dessutom nu skrivit på för ytterligare år med Partille Wizards. Något som är viktigt och riktigt kul. Vi tog oss ett snack med 21-åringen!

Nytt signat kontrakt med Wizladies. Vad fick dig att skriva på en förlängning? Har ju inte spelat innebandy sen mars förra året så känner väl att div1 blir en lagom nivå att komma tillbaka till. Sen så känns det väldigt spännande med allt nytt som sker i laget just nu och det vill jag inte missa!

Tillbaks efter din korsbandsskada. Hur känns knät numera? Knät känns stabilt! Har ju skött mig rehab väldigt bra faktiskt så det känns riktigt skönt att äntligen vara tillbaka.

Du har fått se ett par missade kval från läktaren. Hur har det upplevts för dig? Ja jag har ju fått göra det och man ser verkligen spelet på ett helt annat sätt från läktaren. Tycker det har slutat orättvist båda säsongerna, för vi är ett jävligt bra lag som ska spela i allsvenskan men vi har väl inte haft skallen med oss in i det sista. Och jag tror det är det vi torskar på.

Är det möjligen tredje gången gillt som gäller för att nå Allsvenskan? Vi får helt enkelt se till att ta oss till kvalet och vinna alla matcher där. Jag tror på mina ladies!

Till sist ge oss en framtidspelare i PIBS? Olivia "Olle" Adler. Hon utvecklades något enormt förra säsongen och fortsätter hon kriga på så som jag sett henne göra nu i Skatås, då jävlar.

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub