Herrar Allsvenskan
Img 1043

Tätt matchande för FBC Partille!

Publicerad 2018-09-06 13:46
Eric
Ikväll spelar herrlaget mot Warbergs IBF kl. 19.30 i Partille Arena och i helgen är det ytterligare två träningsmatcher inlagda för vårt A-lag. Tätt matchande inför seriepremiären 21e september. Vi tog oss ett snack Med tränare Urban Jansson inför dagens match.

Dags för tre matcher på fyra dagar med vårt Herr A-lag. Börjar med Warbergs Div 1 lag idag Torsdag kl. 19.30 i Arenan. Vilka svar vill du få av laget? Det ska bli riktigt kul med täta matcher där vi kan förändra och justera och jobba vidare med vårt spel. Träningarna i vecka har varit riktigt bra med starka besked från flera spelare. Vi se en grym inställning att vilja vinna varje duell, mycket energi och att vi vågar.

2-2 borta mot Hovshaga i Halmstad för någon vecka sedan. Berätta om dina tankar efter den matchen? Egentligen inte mer än att det var skönt att komma igång, några spelare som gjorde A-lagsdebut med allt som det innebär. Tycket andra och framförallt tredje perioden var bra.

Till denna helgen kommer Pontus Henningsson göra comeback i Wizardströjan. Vad har du fått för intryck av Henning så här långt? Förutom att han är en riktigt bra kille kommer Pontus kommer att tillföra en hel del till laget, rutin, stabilitet och ett riktigt bra backspel både offensivt och defensivt. Han har mycket i sig och levererar redan efter två träningar till laget, ska bli kul att följa hans resa denna säsong. Han kommer att starta idag.

Kan du ge oss laget? Vi kommer att testa en del i formationerna och har någon borta idag så det blir på samlingen vi vet hur vi startar.

Vad vet du om Warberg? Några spelciella spelare att se upp för? Vet egentligen inte så mycket om Warberg mer än att de gick upp förra sässongen och har precis som vi en blandning av i åldrarna av spelare. De har gått bra i träningsmatcherna på försäsongen.

Lycka till! Tackar!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub