Herrar Division 1

Rutinerad hemvändare klar!

Publicerad 2017-06-08 20:55
Ska rmavbild 2017 06 08 kl. 21.12.14
Det är med stor glädje vi kan konstatera att den egna produkten och bolltrollaren Mattias "Snickarn" Johansson har skrivit på ett ettårsavtal med Wizards för att hjälpa oss i fortsatta jakten uppåt i seriesystemet. Mattis har från han lämnat oss satt sina avtryck ordentligt hos såväl Pixbo Wallenstam som Lindås. Mattias kommer ta tröja nummer 71 och vi har såklart en intervju med honom.

- "Fantastiskt kul att ha Matte tillbaks i Partille. Jag jagade honom redan när jag var i IBF Göteborg men då ville det sig inte av olika anledningar. I Matte får vi en rutinerad spelare som vet vad det handlar om för att vinna och som förhoppningsvis gör en hel del poäng dessutom kommenterar Sportchefen Martin Björklund"

- "Välbehövlig rutin som kommer till och en spelare som kommer bidraga i offensiven stort. Jag tror Matte kommer bli väldigt nyttig för oss de kommande säsongen.

Mattias Johansson har hunnit med spel i SSL med Pixbo men mestadels spelat för Lindås Waves i Allsvenskan där han producerat mycket poäng och styrt i Power-play. En mycket bolltrygg spelare med bra handleder och användbar på alla platser utom målvakt. Mattias lämnade oss i samband med sista året som junior och har bara återkommit med en kortare sejour på lån från Pixbo. Han har även spelat ett par juniorlandskamper för Sverige. Mattias som hunnit bli 30 år spelade förra säsongen med "Projektet" och var med i Göteborgs All-star team för drömtvåan som där slog FBC Lerum. Vi har tagit oss ett snack med återvändaren.

Välkommen tillbaks hem. Hur känns det att skrivit på ett ettårsavtal med moderklubben? Tackar! Det känns bra, kul att skuta cirkeln och få möjligheten att representera min moderklubb igen.

Inte många spelare kvar sedan din tid, vilka lirare känner du i laget? Nej det är inte så många kvar. Grauers har jag spelat med tidigare i Pixbo så honom känner jag till. Annars tror jag inte det är någon jag spelat med men jag har mött många så hyfsad koll har jag.

Vad känner du att du tar med dig till laget och kan bidraga med? Rutin och vinnarskalle framför allt. Är duktigt på att ställa krav på mina medspelare vilket oftast gör dom bättre. Givetvis hoppas jag kunna bidra med en del poäng också.

Förra säsongen lira du med Porthälla, kan du beskriva känslorna för oss vid avancemanget? Givetvis var det en skön känsla att vinna som alltid och kul med ett bra arrangemang med mycket folk på läktaren i avgörande matchen. Lite tvivel fanns det då vi saknade en hel del folk inför sista matchen samt det laget vi ställde på banan var minst sagt sargat. Men det säger en hel del om gubbarna i laget.

Vad är dina förväntningar på nästa säsong? Att vi tar oss till kval givetvis och vinner det, Partille hör hemma i allsvenskan. Förväntningarna på mig själv är att jag varje träning och match ska göra mina medspelare bättre och hjälpa laget att vinna matcher. Givetvis producera poäng och kliva fram när det gäller också.

Välkommen till PIBS! Tackar!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub