Herrar Division 1
Stor banner innebandylekis 2018

Pontus Hallberg fortsätter!

Publicerad 2018-06-02 18:13
Pontushallberg1
26-årige Pontus Hallberg har valt att fortsätta sitt spel med FBC Partille och tecknat sig för ett nytt tvåårskontrakt. Pontus som förra säsongen svarade för 20 poäng på 21 matcher fördelat på 15 mål och 5 assist är urtypen for en powerforward. Vi tog oss såklart ett snack med Pontus.

Ett nytecknat avtal med FBC partille. Vad var det som fick dig att köra vidare två säsonger med Trollkarlarna? Det känns som att man gör en nystart och en generationsväxling som ser intressant ut och som jag gärna vill vara med under och bidra till.

En ny ledarstab och delvis föryngrat lag väntar. Hur känns detta och vad är dina förväntningar på säsongen? Som sagt en generationsväxling som startades redan under juluppehållet förra säsongen av olika anledningar som det skall spinnas vidare på. Ser positivt på ledarstaben och Urban, Jonas och Ghansah har både rutin och kunnighet för att det ska kunna lyckas redan iår, kval är ett givet mål för laget.

Vad ställer du för krav på dig själv och vad skall vi kunna förvänta oss? Jag ställer alltid höga krav på mig själv och har en otrolig vinnarskalle så det kommer definitivt att synas både på träning och match, har även axlat en större roll de senaste åren och ska framförallt bidra med rutin och hjälpa de yngre killarna ta för sig i laget och på planen. Givetvis ska jag väl kunna bidra med lite poäng och ett gäng goa tacklingar också!

Sist men inte minst, någon av de yngre spelarna som vill lyfta fram lite extra? Tycker samtliga spelare som kom upp under juletiderna förra året har tagit stora steg och utvecklats men skulle vilja lyfta fram Sixten från mina gamla hoods i Utby, liten kraftfull back som går in och proppar allt och alla på träningarna!

Välkommen med i båten. Tack så mycket, ser fram emot en ny säsong i pibströjan!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub