Herrar Allsvenskan
Img 1043

Pontus Hallberg fortsätter!

Publicerad 2018-06-02 18:13
Pontushallberg1
26-årige Pontus Hallberg har valt att fortsätta sitt spel med FBC Partille och tecknat sig för ett nytt tvåårskontrakt. Pontus som förra säsongen svarade för 20 poäng på 21 matcher fördelat på 15 mål och 5 assist är urtypen for en powerforward. Vi tog oss såklart ett snack med Pontus.

Ett nytecknat avtal med FBC partille. Vad var det som fick dig att köra vidare två säsonger med Trollkarlarna? Det känns som att man gör en nystart och en generationsväxling som ser intressant ut och som jag gärna vill vara med under och bidra till.

En ny ledarstab och delvis föryngrat lag väntar. Hur känns detta och vad är dina förväntningar på säsongen? Som sagt en generationsväxling som startades redan under juluppehållet förra säsongen av olika anledningar som det skall spinnas vidare på. Ser positivt på ledarstaben och Urban, Jonas och Ghansah har både rutin och kunnighet för att det ska kunna lyckas redan iår, kval är ett givet mål för laget.

Vad ställer du för krav på dig själv och vad skall vi kunna förvänta oss? Jag ställer alltid höga krav på mig själv och har en otrolig vinnarskalle så det kommer definitivt att synas både på träning och match, har även axlat en större roll de senaste åren och ska framförallt bidra med rutin och hjälpa de yngre killarna ta för sig i laget och på planen. Givetvis ska jag väl kunna bidra med lite poäng och ett gäng goa tacklingar också!

Sist men inte minst, någon av de yngre spelarna som vill lyfta fram lite extra? Tycker samtliga spelare som kom upp under juletiderna förra året har tagit stora steg och utvecklats men skulle vilja lyfta fram Sixten från mina gamla hoods i Utby, liten kraftfull back som går in och proppar allt och alla på träningarna!

Välkommen med i båten. Tack så mycket, ser fram emot en ny säsong i pibströjan!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub