Herrar Division 1
Pibs vs kungalv 190119

Målvakt klar för FBC Partille!

Publicerad 2018-05-03 21:23
Ska rmavbild 2018 05 03 kl. 21.42.52
Målvaktsfrågan har varit högst upp på dagordningen för FBC Partilles lagbygge 2018/19. Att hitta en redan nu etablerad men också långsiktigt utvecklingsbar målvakt som kan växa med våra höga ambitioner för framtiden har varit den kanske viktigaste pusselbiten. Vi har två talangfulla 17-åriga målvakter som nu kompletteras upp av Alexander Sannerholm.

Alexander har Lindome IBK som moderklubb men en bakgrund på NIU och PIxbo Wallenstam men de senaste två säsongerna har han tillbringat hos Lindås IBK där han har ett JSM-silver samt en avancemang till SSL med A-laget. Alexander har även varit på U19-landslagsläger. Alexander har nu skrivit på ett tvåårsavtal med oss och det är vi mycket nöjda med. Vi tog oss ett kortare snack med Alexander.

Välkommen till Partille. Hur känns det och varför valde du Partille? Tack så mycket! Känns kanon, är riktigt taggad på att dra igång. Valet föll på Partille för att klubben gör en spännande nysatsning mot Allsvenskan och jag vill vara med på den resan!

Vad har du för ambitioner med din innebandy? Tråkigt och "mainstream" svar, men jag vill bli så bra jag bara kan och lyckas ta mig till innebandyns finrum!

Partille gjorde en mellansäsong förra året. Vad är det som du tror talar för laget skall lyckas bättre framöver? Tror hela laget besitter en stor revanchlust sedan förra säsongen. Jag är övertygad om att motståndarna kommer stöta på en helt annan upplaga av Partille nästa säsong.

Vilka spelare har du spelat med tidigare? 97orna Holm, Främberg, Hellström och Magnemyr spelade jag med i distriktslaget för ett x antal år sedan, och den sistnämnde även i samma klubblag Lindås. Men man känner givetvis till några av de andra gubbarna i laget sedan innan ändå!

Välkommen till Wizards! Tack!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub