Herrar Allsvenskan
Img 1043

Lagledargrupp för JAS, Div 1 och Div 2 lagen!

Publicerad 2018-04-17 22:17
Kai
Lagledarfunktionen är en av de allra viktigaste i ett lag för att få maskineriet att fungera i en Elitverksamhet. Till säsongen 2018/19 kommer denna att stärkas upp med en lagledargrupp som kommer att administrera alla de tre lagen FBC Partille (Div 1), Partille IBS (Div 2) samt FBC Partille/Partille IBS (Juniorallsvenskan). Nu är två av tre personer klara i denna funktion.

Det är arbetshästarna och trogna ledarna Mats Törn och Kai Lingheimer som kommer iträda sig dessa roller. Båda har varit engagerade i föreningen i närmare 15 år och har erfarenhet av att anordna cuper, matchevent, kontraktsmaterial samt att sköta administration. Både Mats och Kai är två trotjänare och kompetenta herrar som vi är oerhört glada över nu ha valt att hjälpa våra lag med allt runt omkring banan.

Vi tog oss ett snack med dessa såklart och lika självklart svara de enstämigt.

Ni är nya som lagledare i en pool om tre-fyra personer som skall administrera de tre lagen FBC Partille Div 1, Partille IBS Div 2 samt Juniorallsvenskan. Berätta för oss vad en lagledare gör egentligen? Vår roll är att se till att allt runt träningar, matcher och cuper flyter på så att spelare och tränare kan fokusera på det som är viktigt för lagets sportsliga utveckling.

Vad är det som driver Er att lägga ned allt detta jobb på att göra en massa administration egentligen? Det som driver är att se både spelare och lag utvecklas och kanske skapa en god stämning när allt funkar.

Ni har varit med i föreningen en längre tid, vad betyder Partille Wizards för er och vad är Er ultimata dröm med föreningen och lagen Att samtliga lag går bra i serien och att A-laget går upp i Allsvenskan samtidigt som man vinner JAS finalen!

Till sist men inte minst tack för att ni tar Er an denna viktiga uppgiften. Tack för förtroendet.

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub