Herrar Division 1
Pibs vs kungalv 190119

Jacob Holm förlänger

Publicerad 2018-04-19 16:59
Jacobholm
Den egna proukten Jacob Holm som lystrar till smkenamnet "Lill-Kohonen" har bestämt sig för att fölänga 2 år med FBC Partille. Jacob är en spelare som vi tror mycket på och trots att han bara är 20-år gammal har han 80 matcher och 91 poäng inspelade i Division 1. Han har dessutom två st JSM medaljer. Flera klubbar har jagat Holms signatur men till vår glädje valde han att stanna kvar.

Nysignat avtal med Wizards, vad var det som fick dig att fortsätta din satsning med Partille i ettan trots flera andra anbud? Jag kände att Partille kändes rätt i slutändan. Man bygger om och tror att det kan bli riktigt bra på sikt.

Förra säsongen var resultatmässigt vår näst sämsta säsong i Division 1 på hela 2000-talet. Vad tror du talar för att vi kan förbättra vår sjätteplats? Jag tror det som talar för oss är att i år kommer hela laget dra åt samma håll likt det gjorde när vi joggade igenom serien 15/16.

Det är alltid svårt att att sia om en serien redan i april men vilka lag tror du kommer utmärka sig i nästa års Div 1 VG? Har inte så bra koll på lagen nästa år. Men jag tror Floda kommer vinna serien nästa säsong. De visade i kvalet vad de kan och kommer vara riktigt tuffa nästa år.

Det är en hel del unga spelare födda 2000 och 2001 som knackar på dörren, hur ser du på det och är det någon som du tycker är "the next Holm? Det är jättekul. Har själv gjort samma resa genom klubben och hoppas att många killar kan och vill ta klivet upp i herrlaget. Får hoppas att det inte finns det för deras del.

Du har ett smeknamn som är Lill-Kohonen, vart kommer detta ifårn och hur känns det? Det va Poppe Holmgren som kom på det mitt första år i herrlaget. Vet ej hur han kom på det dock. Men han håller ju på Man Utd så några hästar har väll rymt från stallet i hans fall.

Vi tackar Jacob för pratstunden och önskar han lycka till med försäsongen.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub