Herrar Allsvenskan
Img 1043

Inför Alingsås borta!

Publicerad 2017-10-13 20:58
Pibsare
På lördag styr herrarna kosan norrut för match mot serieledande IBK Alingsås. Alingsås kommer från Allsvenskan och är det enda laget som kammat hem full pott efter tre omgångar. Det är således tuffast möjliga motstånd som väntar våra Trollkarlar på lördag. Läs vidare för att höra Fritz tankar om helgens match samt förra matchen mot Partille IBS!

Tjena Fritz,

Det blev en klar seger med 17-1 mot våra juniorer. Hur summerar du matchen? En komfortabel seger där sista 30 tyvärr blev en plåga för motståndarna.

Inledningsvis såg det som sagt lite sömnigt ut. Hör gör man som tränare för att motivera sina spelare i en match som man bara ska vinna och helst ganska stort? Hur gick snacket i pauserna? En bra fråga! Vi tryckte lite på att försöka hålla det uppe i nivån som mot Lerum även fast det är två helt olika matcher. Sen är det klart att poängmakarna ser det som fest att kunna göra några enkla poäng. Det bättrar på snittet rejält med dessa typer av matcher. Snacket i paus har varit väldigt bra. Spelarna tar ett stort ansvar och kommer med bra input.

Marcus Magnemyr har fått mycket rubriker efter sina 7 poäng och poängligaledning efter tre omgångar. Lite i skymundan har André Landin jobbat på som vanligt och snittar 3 poäng per match trots att han missar en del träningar på grund av jobb. Vad har du att säga om André Landin? Skicklig spelare som med rätt attityd är en bra tillgång för laget. Du kan oftast se på honom eller hans omgivning (läs släkten) om han kommer vilja vara bäst på plan eller om det kvittar. En av seriens bättre PP-spelare!

Det blev ju som sagt storseger mot våra egna juniorer, har du något tips att skicka med våra talangfulla killar inför fortsättningen av säsongen? Se det som en utmaning att komma in i seniorinnebandy. Lär av misstagen och spela efter era resurser så kommer det gå bättre och bättre. Mentalt är det nog jobbigast för er så det gäller att lära sig att ta motgångarna så bra som möjligt.

Nu till helgens match, serieledande IBK Alingsås stundar i potatisens hemstad. Har du någon koll på Alingsås? Hyfsad. En bra keeper som inte kom med i u-19 för 96:orna. Sen har dom ett par spetsspelare som sticker ut som vi bör ha koll på. Allsvenska rutinen verkar ha gjort Alingsås gott.

Tre raka segrar har dom mot Floda, Zenith och Sisjön. Kanske inga förväntade topplag, hur tror du att Alingsås står sig i årets div 1 Jodå, Alingsås är ett topplag och förväntade att gå till kval.

Det finns många namnkunniga spelare i Alingås. Kristian Kjell, Mattias Andersson, Linus Sagré, Alesandro Johansson, Kevin Keijsner och seriens kanske bästa spelare Rickard Stenbäcken. Hur stoppar man alla dessa? Kjell lär väl inte stå, men annars är det en bra line up som vi behöver vara smarta för att ta bort. Att ge stenbäcken spelvändningar är väl som att ge barn godis.

Slutligen, hur tror du matchen slutar och vem eller vilka från Partille utmärker sig? Vinst, såklart. Grauers, Hallberg och Magnemyr kommer hänga dit minst en var och vara starkt bidragande till tre nya pinnar!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub