Herrar Division 1
Pibs vs kungalv 190119

Herrlagets andra nyförvärv!

Publicerad 2018-05-02 22:19
Hellstro m
FBC Partille har gjort klart med sitt andra nyförvärv inför säsongen 2018/19. det är en återvändare iform av Eric Hellström som skrivit på ett tvåårskontrakt med moderklubben. Eric som var en av Juniorallsvenskans bästa spelare 2016 då han tog en JSM-silver medalj efter snöpligt uttåg mot Jönköping i finalen. Eric kommer vara en poängspelare hos oss.

Hur känns det att åter ikläda sig den svarta PIBS-tröjan? Det känns faktiskt riktigt bra. Känner sig alltid hemma i PIBS så det är gött att vara tillbaks.

Den minnesvärde kommer ihåg att du gjorde mest poäng av alla i JAS säsongen 2015/16. 72 poäng på 21 matcher. Varför är du en så utpräglad poängspelare? Skulle väl säga att jag är väldigt oförutsägbar med ett bra spelsinne på plan och hängiven till att vinna varje match och ge 110%. Poängen kommer om man går efter det.

Nu kommer du tillbaks till ett lag med helt ny lagledning. Vad tror du om nästa säsong och vad kan du bidraga med? Nästa säsong tror jag kommer gå väldigt bra. Känns som Urban kommer bygga upp ett riktigt bra spel i laget och att hela truppen kommer vara väl förbered. Det jag kommer bidra med mest är att göra mycket poäng.

Vi hälsar Eric välkommen tillbaks och inom kort kommer nyförvärv nummer tre att presenteras. Stay tuned.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub