Herrar Allsvenskan
Img 1043

Grauers är game!

Publicerad 2017-05-31 09:02
Md jacob grauers 2015
Mycket glädjande kan vi presentera att en av Partilles trotjänare Jacob Grauers förlängt sitt avtal med två nya år. Grauers som gjort hela sex säsonger med Wizards kom från SSL och Pixbo, han har även representerat IBF Göteborg och har Robertshöjds BK som moderklubb. Läs mer för att se Sportchef Martin Björklunds kommentarer och vad Grauers själv har att säga.

- "Jag tror att det finns betydligt mer att hämta av JG (Grauers) när det gäller poängskörden. På den tiden när jag fortfarande spelade så kamperade vi ihop under hans sista säsong med IBF Göteborg. Då var Grauers en talangfull kille med ett fruktansvärt skott. Min känsla är att Grauers fortfarande har en hel del utvecklingspotential, kommenterar Partilles Sportchef Martin Björklund".

Född 1988 har Jacob hunnit med hela 12 säsonger på seniornivå, alla i div 1 eller högre, varav nästan tre säsonger med Pixbo Wallenstam i SSL. I ungdomsåren var han en del av Robertshöjds talangfulla 87:or som flera gånger var och nosade på SM-medaljer

- "IJG vet man precis vad man får, en extremt vältränad spelare med 100 procentig inställning och närvaro. En outtröttlig spelare som är väldigt användbar i boxplay. Med sin rutin och proffsighet bör han även vara en pådrivare och förebild i laget, uttrycker Björklund".

Tjena Grauers, kul att du valt att köra på ett tag till! Hur gick dina tankar inför fortsättningen? Hejsan, tack så mycket! Mina tankar är att det känns roligt och inspirerande att fortsätta i klubben som kommit att betyda allt mer för mig. Tyvärr känns det som att vi har fallit på målsnöret två säsonger i rad och blivit snuvande på vårt efterlängtade avancemang. Men skam den som ger sig - nu gör vi ett nytt försök. Förhoppningsvis har vi lärt oss mycket av de senaste åren och kan ta med den rutinen in i kommande säsong.

Du känner ju nya Sportchefen Martin Björklund sedan tidigare. Ni ska även ha spelat en del ihop under dina sista säsonger i Göteborg. Stämmer detta och i så fall hur var Sportchefen som spelare? Ja, det stämmer bra. Vi gjorde tre-fyra säsonger ihop (i både allsvenskan och division 1), för mer än tio år sedan. Björklund var en spelskicklig back/center med god spelförståelse och mycket bra löd i bössan. Enda minuset var väl speeden, men den behövs ju inte om man står rätt...

Sportchefen Martin Björklund pratar ofta om "vinnarskalle" och det ryktas om att han själv är något av en sådan. Har du några minnen av detta? Vad gäller just detta finns det ingen specifik händelse som direkt sticker ut. Men däremot genomgående en grinighet på alla träningsmoment och alltid en hundraprocentig inställning till match. Sådant som smittar av sig till övriga i ett lag och är oerhört viktigt.

Björklund påstår att det bör finnas mer poäng att hämta ur dig. Vad säger du om detta påstående? Jag är helt klart benägen att hålla med. Det hade varit gott att ha en säsong med lite stolpe-in-känsla, då kan det rassla till. Det hela har också såklart att göra med hur Fritz väljer att utnyttja mig - det blir väl generellt lite färre poäng som back. Men man kan göra nytta där bak också, så vi avvaktar och ser.

Partille Wizards är mycket glada över att Grauers skrivit på för två nya år och önskar honom och laget varmt lycka till med den kommande säsongen!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub