Herrar Division 1

Fortsätta vara ödmjuka och göra jobbet!

Publicerad 2019-11-01 18:39
Jonte
Herrlaget beger sig söderut för att möta ett formstarkt Lindome i Almåshallen. Ett lag med flera unga intressanta spelare blandat med rutin. Vi tog oss sedvanligt snack med tränare Stenberg och hans tankar inför den sjätte omgången i serien.

VInst senast mot Hovås efter en jämn första halva men sedan "gasade" ni ifrån. Vad är det som fäller avgörandet till slut? Att vi är ett bättre innebandylag än Hovås över alla tre femmor. När alla femmor vinner sin match i matchen så rinner de ifrån.

Nu dags för Lindome, ett lag som imponberat. Vad vet du om våra motståndare? Spännande lag med en del unga spelare som är på väg framåt. Har några spelare som gjort en del poäng och det kommer vara viktigt att komma upp i nivå arbetsmässigt för att få med sig några poäng. Efter två segrar kommer de nog in med gott självförtroende som vi måste få hål på.

Hur är läget i truppen inför matchen? Överlag rätt bra för att att vara november. Ingen har kastat in handduken än. Som vanligt ser jag att vi har ett starkt lag som ställs på benen.

Vilka är nycklarna för en femte raka vinst? Att fortsätta vara ödmjuka i att göra jobbet och jobba klart alla situationer. Sen att vi får ut vår spelskicklighet i offensiven genom att ha rörelse i anfallsspelet.

Lycka till. Tack så mycket!

Matchen spelas kl. 14.00 i Almåshallen för den som vill heja fram laget.

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub