Herrar Allsvenskan
Img 1043

Första träningsmatchen för Herr A-laget!

Publicerad 2018-08-24 15:56
Pibs
Vårt Herrlag gör ikväll sin första träningsmatch för säsongen. Man beger sig ned till Halmstad Arena för match mot Hovshaga AIF från Växjö med matchstart kl. 19.30. Vi har tagit oss ett införsnack med huvudtränaren Urban Jansson.

Dags för första träningsmatchen för säsongen. Hur är tankar och känslor inför matchen? Det ska bli skönt att komma igång på riktigt och se vad vi behöver jobba vidare på inför seriestarten. Viktigast att kika på just nu är hur vi agerar i försvaret och hur vi vänder spelet. Även hur våra spelare agerar i spelat utan boll. Resultatet är väl eg sekundärt men såklart vill vi göra bra ifrån oss.

Truppen har ändrats stort inför säsongen så berätta för oss vad det är som är nytt? Partilles herrlag har genomfört en riktigt föryngring, kalla det generationsskifte om du vill men ett planerat sådant. Vi vill bygga ett nytt lag med föreningens värdegrund, ett spel som håller i högre divisioner och med grymt engagemang och energi från alla delar i laget.

Hur kommer du att formera laget mot Hovshaga? Vi har några seniora spelare borta i dagens kamp och jag kommer att flytta runt lite mellan perioderna. Vi startar på 3 fulla femmor där några spelare gör sin första match i Partilledräckten samt att även Alexander Sannerholm gör debut för oss i målet.

Vad är det du vill se och få med dig hem från halmastad sent ikväll? Jag vill se mycket energi, full fart in i situationerna och att vi vågar men samtidigt tar mogna beslut och värderar situationen utifrån vår gameplan.

Till sist lycka till! Stort tack för det…nu kör vi….

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub