Herrar Allsvenskan
Img 1043

FBC Partille tar sig an Burås!

Publicerad 2019-10-13 22:52
Ma la
Dags för tredje matchen i serien och nu är det Burås som kommer på besök till Partillebohallen. Ett Burås som utvecklats till ett stabilt Division 2 lag som skall tas på största allvar. Vi tog oss ett snack med Peter Stenberg inför matchen.

Vinst senast mot Frölunda. Ta oss igenom den matchen? Första 8 minutrarna är bra och vi skapar ett tvåmålsöverläge sen är sista 12 riktigt dåliga och vi fattar massa dåliga beslut och fastnar gång på gång. Sen går vi ner på två femmor i början av andra för att få igång tempo och får ett bra svar och alla tre femmor snurrar på perioden ut. Men Frölunda är ett lag som sliter och ger inte upp, spelar rakt på kasse och biter i. Tillslut vinner vi dock rättvist och gör i det stora hela en okej match.

Nu väntar Burås, ett lurigt lag som har blivit ett stabilt topplag i tvåan. Vad vet du om Burås? Ett bra division 2 lag. Spelar en låg 2-1-2 och försöker krympa ytorna, gillar att gå på spelvändningar och ta avslut. Men vi hoppas hitta några luckor hos dem imorgon.

Hur är läget i vår trupp inför matchen? Det har varit lite upp och ner. Några skavanker med både lite småskador och sjukdomar som stört men vi har en stark trupp och kommer ställa ett bra lag på benen.

Vad är nycklarna till att vinna matchen? Det finns några små taktiska saker vi hoppas få utdelning på men det håller vi inom gruppen. Det gäller dock som vanligt att vi offrar oss för varandra och täcker mycket skott. Att komma in i obekväma ytor så Burås får jobba i försvaret alla 60 minuter och att ha tålamod i anfallsspelet.

Lycka till! Tack! Det ska bli kul att få spela i Partillebohallen igen. Jag hoppas ni som har möjlighet kommer ner och stöttar, om inte annat kan ni ju få se hallen iallafall

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub