Herrar Division 1
Pibs vs kungalv 190119

André Landin lämnar för Lindås!

Publicerad 2018-05-03 21:05
Andre  landin
André Landin har valt att lämna FBC Partille efter tre produktiva säsonger hos oss där han senaste säsongen var poängbästa spelare. Han lämnar ett tomrum efter sig men vi önskar han stort lycka till framöver och hoppas på återseende i framtiden. Ny klubbadress är Lindås IBK!

Du lämnar Partille efter tre säsonger i klubben. Vad är ditt starkaste minne från den perioden? Mitt starkaste minne med Partille måste vara kamraterna man har fått och alla runt och i föreningen som hjälpte mig att landa i Göteborg.

Nya klubbvalet föll på Lindås Waves, vad var det som gjorde att du valde att byta klubb? Jag valde Lindås av den största anledningen för att jag vill testa att köra på en högre nivå igen, en bonus är att jag slapp flytta för att spela på samma nivå och har kamrater även där.

Partille bygger lite om med ny tränarstab och en del yngre spelare efter en mindre lyckad säsong 201718. Vad tror du laget du lämnar har för förutsättningar att lyckas? Det finns mycket talang, rutin och även yngre med alla förutsättningar för att växa in i det. Jag vet inte vad för nyheter som väntar, men det finns alla möjligheter för att nå det mål föreningen satt upp.

Till sist stort lycka till i SSL och vi hoppas få se dig i black@heart tröjan även framöver. Svinga trollspöt väl. Tack så mycket! Jag vill även tacka alla spelare, ledare och eldsjälar runt föreningen för dessa tre säsonger.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub