P03

Vilken härlig avslutning!

Publicerad 2017-06-09 10:10
Tack så jättemycket för en härlig avslutning vid Härlanda Tjärn.

Tack föräldragruppen som arrangerade fint väder, korvgrillning och en rolig och utmanande 5-kamp som blev en tuff match mellan laget och föräldrarna. Det sägs att killarna vann och stort grattis till er men som ledare måste jag bara informera om att fusk inte leder framåt i det långa loppet! Men en eloge till de killar som offrade sig för laget och kanske har lite magproblem idag - vattnet i Härlanda Tjärn är inte det bästa att dricka...

Det var jätteroligt att se att alla slöt upp utom vårt golfproffs, Viggo du var saknad, och bidrog till den härliga stämningen och kvällen som avslutades med traditionellt bad av några tappra bland knott och mygg.

Som ledare vill vi också tacka det varmaste för den oerhört generösa och fina presenten som vi fick. Den kommer vi njuta av!

Information om kommande säsong som vi drog muntligt lite snabbt kommer att komma i skrift inom kort men om det inte framgick tydligt igår så kommer både jag och Jörgen att fortsätta som ledare för världens härligaste P03 lag! Ni ger oss glädje, skratt och utmaningar och vi ser fram emot en ny härlig säsong tillsammans med er, där vi tar sikte mot nya mål.

Tack än en gång för gårdagskvällen och fler bilder kommer inom kort att finnas på lagets Instagramkonto - är det någon förälder eller spelare som har bilder som ni kan bidra med från kvällen så skicka över till mig så ordnar jag att de dyker upp i flödet.


Glada hälsningar Karin och Jörgen
Karin
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub