P03
Stor banner innebandylekis 2018

God fortsättning bästa laget!

Publicerad 2018-01-09 10:30
God fortsättning och nu siktar vi mot en härlig vårsäsong!

Tack för en ärlig helg med massor av härlig innebandy, skönspel, hårt slit, nagelbitare, vinster och någon enstaka sur förlust. Ett extra stort tack till Jonas och Henrik som ställt upp som extra ledare så att laget överhuvudtaget kunde vara med och spela Gothia Cup.

Nu kör våren igång med massor med matcher, vår serie består av färre lag, så vi ser fram emot många jämna och tuffa matcher med dubbelmöten mot Lindome, Pixbo, Lerum, Lindås och Göteborg. Vi ska slipa på vårt spel, utveckla vår teknik och fortsätta jobba på vår goa lagkänsla och kamratskap. Vi har fått tillskott i vårt gäng och vi hälsar Erik, Jacob, Tim, Teo och Alex varmt välkomna till oss. Vi ser er som en positiv kraft som kommer med massor med bra kunskap, hårda skott, snabba passningar och ni ligger redan steget före i vårt spelsystem.

Senare i vår kommer vi också spela cuper, både på hemmaplan och borta. Vi är redan anmälda till Fair Play i Jönköping och Mölndals Ungdomscup och planen är att vi även ska komma iväg till ytterligare en cup i april. Så blocka kalendern helgerna i april - då blir det massor med innebandy!


Karin
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub