WPSS instruktörerna!

Publicerad 2019-07-04 13:54
Wpss
Wizards Professional Summer schools instruktörer är nu till stora delar klara Totalt kommer det att vara 20 ledare aktiva under veckan på de 122 deltagarna. Extra kiul att så många av dessa dessutom har varit med själva som spelare i skolan men också att de är egna produkter. Något som är vår långsiktiga strategi med vår verksamhet. Här presenteras 17 av de 20 instruktörerna.

Robert Bodén, född 1968, moderklubb Locerud/Mariestad. A-lagstränare Herrlaget. F.d kapten för landslaget.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Mitt bästa WPSS minne är nog att jag fick vara med som ledare första året när WPSS startade.
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Jag kommer bidra med roliga pass alltid med glimten i ögat och med en hel del erfarenhet från SSL o landslag kanske även några historier därifrån också.

Jacob Almström, född 2002, moderklubb Partille IBS. Går på Riksinnebandygymnasiet.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Har många minnen från WPSS men det bästa måste nog vara sista dagen på lägret när man spelade mini-SSL och det vinnande laget avslutade med en match mot instruktörerna.
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Kommer bidra med mycket innebandy kunskapar både tekniskt och taktiskt, plus att vara en go gubbe hela veckan

Melker Jerhamre, född 1999, morderklubb Partille IBS. F.d spelare i Div 1 truppen.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Mitt bästa minne är den goa säsongsstarten man får när man är med WPSS. Att ha längtat efter innebandy hela sommaren och äntligen få börja träna igen efter ett långt uppehåll den är obeskrivlig!
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Jag kommer att bidra med mycket glädje och positivet i gruppen. Hoppas kunna att förmedla några smarta tips och tricks jag har lärt mig under mina år på innebandyplanen.

Amanda Carlsson, född 2002, moderklubb Partille IBS. Lärling A-truppen Div 1.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Första gången jag var på wpss. Att få kliva in i Partillebohallen fylld med andra spelare, ledare och engagerade i föreningen från alla olika lag, va mäktigt!
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Jag hoppas bidra med go energi och förhoppningsvis inspirera yngre spelare att satsa på sin innebandy.

Ida Öjteg, född 2002, , moderklubb Partille IBS. Med i A-truppen Partille IBS Div 1.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Mitt bästa minne från WPSS måste vara när WPSS spelades i min gamla favorit hall, Partillebohallen. Speciellt när vi lekte jage/kurragömma i hela hallen med ledarna.
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Det jag kommer bidrag med som instruktör under WPSS är mycket positiv energi, bra ledarskap och självklart mycket skratt.

Sebastian Idehed, född 1995, moderklubb Partille IBS. Huvutränare Partille Dam A-lag samt Distriktslagstränare P03 Västsvenska IBF.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Att vinna småmålsturneringen under sista dagen!
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Kommer att fokusera mycket på individuell utveckling och diverse matchliknande sekvenser.

Felicia Andersson, född 1998, mopderklubb Partille IBS. SSL-meriterad i Warberg men nu i A-truppen Partille IBS Div 1.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Oj den är svår! Har så många fina minnen från WPSS. Något som dock sticker ut är när jag slog mitt rekord med 98 stuts på bladets kant. Hade nötat det hela den veckan haha!
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Eftersom min främsta styrka är teknik och spelförståelse så är det väl något jag vill bidra med mest till alla trollkarlar i år!! Annars mycket övningar med avslut men allra främst mycket matchspel såklart! Ber man snällt kanske jag kan lära ut en och annan fint(eller bli fintad själv).

Johannes Angel, född 2000. Före detta spelare i Partille IBS Div 1.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Måste nog vara när man mötte ledarna på sista dagen.
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Jag hoppas kunna bidra till en härlig stämning och även kunna lära ut några tips och tricks här och där på och utanför planen.

Isabella Fröberg, född 2002, moderklubb Partille IBS. Med i A.truppen Partille IBS Div 1.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Svår fråga. Finns många bra minnen. Antingen ett år när jag och mitt grymma lag vann småmålsturneringen sista dagen. Eller när vi hade teknikträning i Partillebohallen nere i källaren och jag för första gången klarade tio studs på kanten av bladet, blev överlycklig.
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Då jag själv varit med som elev på WPSS många år skulle jag säga att jag vet vad som krävs för att det ska bli en riktigt bra vecka. Både rolig och utvecklande.

Emil Strömberg, född 2000, moderklubb Partille IBS. Med i A-truppen FBC Partille.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Mitt bästa WPSS är från turneringen som vi spelat sista dagen varje vecka. Är extra roligt när man blandar alla åldrar och att man inte vet hur någon match kommer sluta. Extra roligt när det gått bra och man vunnit också såklart.
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Som instruktör kommer jag bidra med positiv energi och lite tips hur man ska tänka som framförallt en forward i olika situationer på planen.

Elin Sorting, född 2002, moderklubb partille IBS. Med i Dam juniorallsvensketruppen.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Mitt bästa minne måste nog vara från när WPSS spelades i Partille bo hallen och alla spelarna körde vattenkrig tillsammans!
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Som instruktör under WPSS kommer jag att bidra med en väldigt positiv energi och bra ledarskap!

Olivia Adler, född 2001, moderklubb IBK Göteborg. Med i A-truppen Partille IBS.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Svårt att välja ett men det bästa minnet från förra årets läger var när min tjejgrupp lärde mig att göra musicallys och att shuffla. Det har även varit väldigt roligt att lära känna alla deltagare jag har haft!
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Vad kommer du att bidraga med som instruktör? På innebandyplanen vill jag dela med mig om mina erfarenheter inom sporten och se till så att barnen lär sig mer. Kommer bidra med positivitet och energi. Utanför planen kommer jag bjuda på mig själv och göra allt för att de ska få ett roligt läger.

Amanda Thors, född 2001, moderklubb Surte IBK. Med i A-truppen Partille IBS. Målvakt.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Bästa minnet från wpss var från förra året när vi fick träffa alla deltagare
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Jag som instruktör kommer jag att bidra med glatt humör o dela med mig av mina erfarenheter på och utanför planen.

Love Nilsson, född 2000, moderklubb Partille IBS. Målvakt.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Bästa minnet måste nog vara när jag som kanske 10 eller 11 åring och nybliven målvakt fick träna med a lagets målvakt. På den tiden var det Peter Stenberg och det var första gången jag verkligen fick träning anpassat för mig och förstod hur bra man kunde bli som målvakt.
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Jag kommer bidra till en rolig miljö för alla spelare. Men även lite extra kunskaper och tips till de målvakter som ska närvara något som de inte kanske får i sina respektive lag

Jonatan Törn, född 2000, moderklubb Partille IBS. Med i A-truppen FBC Partille.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Det måste vara år 2012 då jag vann Ted är bäst ligan (en liga mellan alla spelare i vår grupp där man fick poäng för vinster i olika sorters tävlingar).
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Energi, tempo och ett glatt humör.

Juliano Boric, född 2000, moderklubb Partille IBS.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? De bästa minnen måste vara från turneringen som man spelar i slutet av veckan, gillar verkligen att spela med småmål!
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Jag tror att jag kan bidra med en del tips och kunskaper utifrån mina egna erfarenheter. Vill även sprida positiv energi!

Edwin Jonsson, född 2001, moderklubb Partille IBS. Numera tillhörande FBC Lerum.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Mitt bästa WPSS minne är ju utan tvekan när mitt lag vann mini SSL!
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Av mig som ledare kommer man att få ta del av en engagerad ledare som kommer att sprida positiv energi och som kommer att försöka lära ut allt jag kan till dom yngre!

Amanda Ohldin, född 2000, moderklubb Partille IBS. Med i Dam A-truppen.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Bästa minnet är nog bland dem första gångerna man var med som elev på WPSS och A-lags spelarna var med och gav tipps och trix!
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? Jag tror jag kan bidra med mycket energi och eftersom jag själv varit elev under många år så har jag nog väldigt mycket förståelse för vad som krävs av ledaren för att veckan ska leva upp till elevernas förväntningar!

Linus Gustafsson, född 2001, moderklubb Partille IBS.

 1. Vilket är ditt bästa WPSS-minne? Jag har många bra minnen men mitt bästa måste nog vara från första gången som jag var med på WPSS. Man var lite lätt nervös och hade höga förväntningar.
 2. Vad kommer du att bidraga med som instruktör? ag ska väll bara va en go gubbe som har det roligt med alla barnen, (det är ju det som är de viktigaste). Men samtidigt lära barnen så mycket innebandy som möjligt.

Noah Johansson kommer inom kort.

Md idehed
Md jacob a
Md fellan
Md jontet
Md bellany
Md ida ny
Md amanda ny
Md elinny
Md emilny
Md kom nu
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub