Img 1043

Wizards Professional Summer School - Planeras bli av!

Publicerad 2020-06-01 17:55
Wpss 2020
Vi får frågor avseende Wizards Professional Summer School 2020 och om denna blir av. Vår uppfattning för tillfället och absoluta ambitionsnivå är att vi skall genomföra WPSS 2020 som planerat men med nödvändiga säkerhetsåtgärder. Vi ger här lite förtydligande för WPSS 2020.

WPSS 2020 är planerad till 11 - 14:e augusti och är alltså mer än två månader bort. det är svårt för oss i Partille Innebandy att exakt veta hur situationen kommer att se ut med COVID-19 så men utvecklingen just nu ser försiktig lovande ut. Låt oss först slå fast att vi inte har ändrat uppfattning kring att genomföra WPSS som planerat.

Folkhälsomyndigheten tillsammans med RF och Partille Innebandy tycker att fysisk aktivitet för barn och ungdomar är bra. Vår målsättning med WPSS i vecka 33 är att erbjuda barn och ungdomar i Stor-Göteborg en möjlighet till fysisk aktivitet samt en rolig vecka tillsammans med andra barn och ungdomar. WPSS är vidare en dagcamp och med största delen egna medlemmar som deltager och som till vardags träffas i skola och på fritiden.

Vi har inför WPSS gjort flera riskanalyser som lett fram till tydliga åtgärder för att kunna erbjuda en vecka innebandy under dessa Coronatider. Dessa åtgärder finner ni här. Kortfattat har vi minimerat storleken på grupperna. Grupperna kommer också att spridas ut på olika hallar så vi kommer att hålla oss under det maximala antalet av 50 personer som samlas. Det blir inte heller en stor samling innan skolan och sannolikt inte heller den avslutande innebandyturneringen. Vidare kommer rutiner finnas för att tvätta händerna kontinuerligt. Matchspel kommer dock att tillåtas då vi inte bedömer den som särskilt stor.

Det kommer vara extremt viktigt för oss att alla som deltar är symtomfria och därför reserverar vi rätten att skicka hem någon som uppvisar symtom under veckan. Självklart hoppas vi slippa detta.

I händelse av att vi behöver ställa in alternativt flytta på de camper som är planerade så meddelas detta via mail och SMS till berörda deltagare och dess anhöriga.

För Er som har betalat avgiften till Mälarenergi Cup så kan ni kreditera detta belopp på anmälan till WPSS om ni vill. Skriv i så fall WPSS-MECUP på inbetalningen så vet ni att ni önskar den krediteringen och kan följa upp på densamma.

Som en konsekvens av dessa turbulenta tider förlängs anmälninsgtiden till 30:e Juni.

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub