Img 1043

William Säll-Magnusson åter i Partille

Publicerad 2022-06-26 21:28
Wsm
Foto: Martin Holmberg
Det är mycket glädjande att William Säll-Magnusson återkommer till FBC Partille. Senast det begav sig var William med oss i Innebandyfesten 2016 och med vårt väldigt duktiga juniorlag födda 1997-98. I William får vi en stor, fysisk spelare men som även besitter mycket bra speluppfattning och handleder. Vi tog oss ett kortare snack med honom inför återkomsten.

Tillbaks i Wizards. Vad för dig tillbaks till oss? Intresset var stort och man hade en roll att erbjuda som passar mig. Gillade tiden jag var här för fem år sedan så när samtalet kom var de ingen tvekan.

Hur ser du på nästa säsong och vilka förväntningar kan vi ha på laget? Ska bli kul att spela i Västra Götalands serien. De kommer bli tufft men jobbar vi hårt och är noggranna i allt vi gör så ska vi ta hem detta.

Du är en universalspelare som kan användas på många platser. Vilken position känns bäst och varför? Vänsterbacken trivs jag bäst på. Det är där jag kan hota in i banan med min rightfattning. Speciellt "no look pass" och titta i taket, funkar alltid!

Vi missade precis allsvenskan förra säsongen, vad tror du blir viktigt att ta med sig in i nästa säsong för att lyckas gå hela vägen? De var på målsnöret för Er så finns väll inte jättemycket att förändra egentligen kan jag tycka men de handlar nog bara om att jobba lite hårdare, göra allt lite bättre och noggrannare.

Vilka spelare är det som är kvar sedan senast du var här? Hugo Arvidsson och Jacob Holm är de enda som är kvar vad jag vet i nuläget. Ska bli kul att spela med dom igen!

Ge oss tre skäl till att man skall se laget spela nästa säsong? Kommer spela rolig innebandy som de är fart i med mycket mål!

Är en del derbyn i serien som de kommer hetta till i så de får man inte missa. Dessutom får man inte missa Albin Thurén spela innebandy, de är magi!

Välkommen! Tack så mycket!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub