Vilja vinna varje situation, våga och fart.

Publicerad 2018-11-08 12:22
Jacobh
Ikväll väntar en ny viktig match för FBC Partille i Arenan då man tar sig an IK Zenith i ett Göteborgsderby. Vi har tagit oss ett snack med Urban Jansson inför matchen och hans tankar om poängen mot Pixbo senast.

Ni kommer från en poäng mot Pixbo där ni på nytt gör en stark tredjeperiod. Vad tar ni med er från den? Framförallt inställning och vinnarmentaliteten. Killarna ger verkligen inte upp, tricket nu är att hålla i detta i 60 minuter.

Vi har fått se flera tighta matcher som såväl kunna slutat med ett par fler poäng. Vad har saknats tycker du? Vi får svackor i vårt spel där både kvalité och tempo går ner. Vi behöver vara där i hela 60 minuter. Då kommer poängen.

Nu väntar Zenith, ett lag som började starkt men som tappat lite i sista omgångar. Vad tror du om matchen? Hela serien är väldigt jämn, alla slår alla och det är laget som är hetast för dagen som tar med sig poängen. Detta gäller även i dagens match, Zenith är ett bra lag och vi behöver såklart vara på topp för att ta våra första tre poäng.

Bland annat finner vi en notorisk poängkung i Björn Lindqvist. Är det han vi behöver se upp med eller vad tror du? Absolut är han en av de delar vi behöver ha koll på och vi ska vara noggranna i spelet utan boll men vi behöver prestera med boll för att ta tre poäng. Vi måste våga för att vinna.

Till sist, nämn tre nyckelord inför matchen? Vilja vinna varje situation, våga och fart.

Md kom nu
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub