Vi skall slita för varandra!

Publicerad 2018-09-27 22:39
Olivia
Med mindre än ett par dagar kvar till premiären i Quisthallen tog vi oss ett snack med 17-årige backen Olivia Adler om hennes tankar inför premiären. Olivia som även lirar JAS med oss och som blivit en kulturbärare trots sin relativt sett korta tid hos oss.

Seriepremiär mot Guldheden på lördag. Hur går tankarna så här några dagar innan matchen? Jag är jätte taggad och ser verkligen framemot att få börja spela seriematcher igen!

Vårt lag har gjort en kraftig föryngring och med ett nytt halvt lag. Beskriv känslan i gruppen så här långt? Redan från början fick jag en känsla av att vi skulle bli ett gött gäng. Det är en väldigt go känsla i laget nu innan premiären, alla är positiva och bidrar till en härlig gemenskap.

Hur har försäsongen varit hittills tycker du? Den har varit bra! Försäsongen var en tid då fokuset låg på att lära känna alla i laget och att bygga upp den gemenskapen som vi idag har och detta tror jag har varit väldigt viktigt. Träningarna har varit roliga och lärorika nu innan seriespelet och det känns som att denna säsongen kommer bli väldigt rolig då alla har höga ambitioner.

Om du skulle lyfta fram några i ditt lag vilka skulle det då bli? Jag skulle vilja lyfta fram Emma Altbrink som är en jätte duktig anfallare och som bidrar med bra stämning både på och utanför planen. Det är även väldigt roligt att Emma "Hors" Horseng är tillbaka och kör igen.

Vad förväntar du dig för matchbild nu på lördag? Vet inte så mycket om motståndet, men jag vill ha en matchbild där vi äger mycket boll, har etablerade anfallsspel och sliter för varandra i försvaret

Ge oss tre saker som måste till för en vinst och en go fredagskväll? För att vi ska vinna matchen på lördag måste alla ge 100%, att vi håller uppe humöret igenom hela matchen och att vi bara har kul och spelar vårt spel.

Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md nordic wellness
Md unihoc
Md intersport
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md bmw logo
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.15.27
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.14.54
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sk rmavbild 2015 07 26 kl. 09.26.54
Md sargdekal eb torkteknik
Md sargdekal ilovepizza
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub