Två damspelare förlänger!

Publicerad 2018-06-13 22:13
Fridajosefin
Det är med stor glädje vi kan presentera två st viktiga spelare som precis har signat på för två nya säsongen med Wizladies. Det är Frida Green och Josefin Wallin som nu alltså väljer att följa med på det delvis nya tåget mot Allsvenskan. Vi har såklart tagit oss ett snack med tjejerna.

Nysignat tvåårsavtal med Wizladies. Hur känns det? JW: Det känns väldigt skönt. FG: Det känns kul att äntligen få ta sig ut på planen igen och lira efter ett år med rehab

Stora förändringar har skett med laget. Delvis ny lagledning och en hel del intressanta unga nyförvärv. Vilka förväntningar har du på säsongen som kommer? JW: Jag har höga förväntningar på säsongen, det ska bli kul att se vad vi kan prestera med ett såpass nytt lag. Tror vi kommer få en rolig säsong med ett skönt gäng. FG: Har höga förväntningar och tror att de kommer bli riktigt bra med dessa stora förändringar som ändå blivit! De lilla man har sett hittills så känns det bra!

Om ni skulle ta en kik i kristallkulan och sia lite om nästa säsongs Division 1 serie. Vad ser du då? JW: tror det kan bli en ganska jämn serie, känns som att vad som helst kan hända i serien och det finns inte längre någon solklar 1a och 2a som tidigare år. FG: Oj klurig fråga, som sagt många nya spelare och en ny ledarstab så har jag en bra känsla, mycket har hänt i alla lag känns det som så vad som hände de återstår att se!

Någon spelare i laget som du tror blir extra viktig och kan ta ett nästa steg i sin utveckling? JW: Emma Horseng kommer nog få en viktig roll i laget nu när hon äntligen inte klassas som junis längre hon kommer växa både på och utanför plan ännu mer än hon gjort tidigare. FG: Jag tror att Olivia Adler kommer som tidigare säsong ha en stadig kurva uppåt och bara fortsätta utvecklas!

Vad har du för krav och förväntningar på dig själv och hur skall du kunna uppnå dessa? JW: Har alltid väldigt höga krav på mig själv, dock inte på att göra massa poäng för det är jag tydligen kass på men jag ska kötta på och vara en jobbig jävel helt enkelt, det uppnår man enkelt genom att träna mycket och slita hårt! FG: Har väldigt höga förhoppningar att mitt knä nu ska hålla som jag tillslut opererade och att slippa detta knäskydd ska bli så gött! Och därför kommer kanske mina krav på mig själv vara extra höga med tanke på att jag varit borta en säsong och vill vara minst lika bra som jag va sist! För min del är de att köra på med mycket fys nu på försäsongen så att jag är redo när vi går in i hallen!

Till sist men inte minst, välkommen ombord! JW: Tusen tack! FG: Stort tack!

Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md nordic wellness
Md unihoc
Md intersport
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md bmw logo
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.15.27
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.14.54
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sk rmavbild 2015 07 26 kl. 09.26.54
Md sargdekal eb torkteknik
Md sargdekal ilovepizza
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub