Img 1043

Systrarna stannar i Wizladies!

Publicerad 2020-05-24 22:05
Ska rmavbild 2020 05 24 kl. 22.10.13
Det har varit många förfrågningar från Svenska Superligan och Allsvenskan och inte bara för Göteborgsområdet men nu har de så bestämt sig för att satsa vidare med Wizladies för att försöka spela upp moderklubben i Allsvenskan. Felicia Andersson och Saga-Maja Andersson skriver nu på 1+1 årskontrakt med oss och det är oerhört viktiga pusselbitar för framtiden. Vi snackade såklart med tjejerna.

Under silly season har ni blivit kontaktade av flertalet SSL-och Allsvenskan klubbar men ni har nu ändå valt att skriva på nya 1+1 års kontrakt med Wizladies. Vad fick Er att bestämma Er att till slut vara kvar? Felicia: Jag känner att jag inte riktigt är redo att ge upp drömmen om att ta Partille till Allsvenskan riktigt ännu. Tror verkligen på detta laget och min förhoppning är att denna säsongen blir då vi tar klivet på riktigt! Därför har jag valt att gå på magkänslan och stanna i Partille inför nästa säsong. Saga-Maja: Jag trivs väldigt bra i laget och i slutändan kändes det bäst att stanna i Partille.

Vad är annars Er ambitionsnivå med innebandyn? Felicia: Min ambition har alltid varit att bli så bra som möjligt och se vart det kan leda mig. Saga-Maja: Min ambitionsnivå med innebandyn är att bli så bra som möjligt.

Om vi blickar fram emot säsongen som kommer, vad är Ert personliga mål och målet ni har med laget? Felicia: Mitt personliga mål är väl att fortsätta produktionen framåt och på så sätt stötta upp laget. Jag vill göra mig och mina medspelare bättre på och vid sidan om planen! Målet med laget är ju givetvis att ta en kvalplacering och kriga oss till en plats till Allsvenskan. Saga-Maja: Mitt personliga mål är att fortsätta utvecklas i Partille sen så vill jag att laget ska ta sig upp till allsvenskan.

Vad är det ni tror Er kunna bidraga med i kampen mot Allsvenskan? Felicia: Lite samma svar som på förra men jag tror jag kan stötta upp främst offensivt. Sedan tillhör jag nog den skaran i laget som har mest rutin så tror jag kan bidra med en trygghet till yngre spelare. Har erfarenhet av kvalspel sedan tidigare vilket nog kan vara viktigt vid eventuellt kval. Saga-Maja: Jag tror jag kan bidra med trygghet både offensivt och defensivt. Jag vill sätta mina spelare i bättre lägen.

Hur ser ni annars på den silly season som varit och den trupp som nu Wizladies har? Felicia: Då vi redan har en riktigt bra stomme i laget att bygga på så tycker jag de kompletteringar vi fått in passar perfekt in hos oss. Det känns som vi har den spets i laget som krävs för att ta oss till Allsvenskan. Saga-Maja: Tycker vi har en stark trupp till nästa säsong särskilt nu när vi har fått in två bra nyförvärv som jag tror kommer komplettera laget väldigt bra.

Till sist kul att ni valt att stanna! Felicia: Det ska bli kul, nu kör vi! Saga-Maja: Tack, jag ser fram emot säsongen!


Fakta tjejerna:

Felicia Andersson, 981117
Moderklubb Partille IBS
Övriga klubbar Warberg IC (Svenska Superligan) samt Lindås Waves (Allsvenskan)
Högerfattad vänsterforward
22 matcher, 33 mål och 30 assist i Div 1 2019/20.

Saga-Maja Andersson, 030419
Moderklubb Partille IBS
Övriga klubbar Lindås Waves (Allsvenskan)
Vänsterfattad högerback.
19 matcher, 1 mål och 9 assist i Div 1 samt 13 matcher 4 mål och 11 assist i Juniorallsvenskan 2019/20.

Md fellan
Md sagamajas
Md fia
Md sagge
Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub