Img 1043

SSL-meriterad och erfaren back ansluter till Wizladies!

Publicerad 2023-01-12 17:16
3ea978bd 8a68 4de6 82ce 8b041f14e852
Det är med glädjande besked FBC Partille stolt kan presentera ett nyförvärv vid namn Amanda Svanström! Amanda kommer senast från spel med Warberg IC i SSL och är en mycket erfaren spelare med massvis av rutin. Amanda kommer bidra med tryggt spel samt vara en viktig spelare under andra halvan av säsongen. Vi har tagit oss ett snack med Amanda för att se vad hon har att säga om övergången samt Jonas Eliassons tankar:

Huvudtränare Jonas Eliasson om Amanda Svanström:

Känns kanon att få in Amanda i laget. Hon har visat att hon är en ledare, hon är bolltrygg och hungrig på att fortsätta utvecklas. Amanda kommer bidra med sin rutin på den här nivån. Är glad att hon väljer att fortsätta sin innebandy hos oss i Partille.

Intervju med Amanda:

Välkommen till Wizladies. Vad fick dig att ta steget över till oss?

Tack så mycket!

Efter en och en halv säsong i Warberg så blev det helt enkelt för tungt och slitsamt att pendla och svårt att hinna med jobb och övriga livet, vilket landade i en paus från innebandy ett tag. Nu när krafterna och innebandysuget är tillbaka så kändes Partille som ett väldigt bra val för att fortsätta spela innebandy på en hög nivå och slippa resa så långt. Jag har också tidigare spelat i Partille en säsong och då trivdes jag bra.


Vilka förväntningar har du på andra halvan av säsongen?

Framför allt att ha kul och spela bra innebandy, men också att jag kan hitta min roll i detta laget och bidra med lite rutin, energi och att vi presterar så bra som möjligt för att kunna vinna matcher.


Kan du berätta om dig själv som spelare och person?

Är en bolltrygg back som alltid gör jobbet till hundra procent på plan. Är stark i defensiven och brukar prata och höras mycket och har väl ett rätt okej skott också. Som person är jag ödmjuk med nära till skratt och som gillar att träna och tävla.


Vi önskar Amanda varmt välkommen hit och ni kommer se henne spela sin första match med Wizladies redan denna helgen när damerna har en dubbelhelg borta mot Fröjereds IF samt IBK Lockerud Mariestad. Vi vill även rikta ett stort tack till Warberg IC för en gott samarbete med övergången!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub