Img 1043

Sebastian Idehed förlänger två säsonger!

Publicerad 2021-03-08 08:00
Sebbe
Sebastian Idehed har valt att tidigt förlänga med oss och Wizladies över 2021/22 samt 2022/23. Sebbe har gjort ett mycket bra jobb och föreningen är väl på väg med att etablera ett ungt, hungrigt och talangfullt representationslag med stora kapacitet för framtiden. I detta bygge är Sebbe en hörnsten som är viktigt för oss. Vi tog en kortare intervju med honom.

Du har kritat på ett nytt tvåårsavtal som Huvudtränare för Wizladies, Vad fick dig att förnya? Jag tycker Partille har något riktigt bra på gång, både organisatoriskt och spelmässigt. Suget att verkligen få chansen att ta sin moderklubb uppåt i seriesystemet lockar enormt. Sen trivs jag väldigt bra med truppen, både med spelarna men också alla personer som finns runt omkring.

Förra säsongen blev en resultatmässigt mycket bra men kort säsong. Vad är dina känslor efter denna säsong? Det enda negativa är ju såklart att vi inte fick spela klart säsongen, men det fanns inte så mycket annat som man kan klaga på. Jag är extremt nöjd över hur vårt spel var ända från första försäsongsmatchen mot Mullsjö. Det kändes som vi verkligen fick träff på alla spelare och det är alltid skönt att se som tränare.

Om vi istället tittar framåt vad är målet för nästa säsong? Ja det självklara målet är ju att vinna serien och kvala oss upp till Allsvenskan. Så ska vi ha riktigt kul på vägen och jobba väldigt mycket med både individuell- och lagutveckling.

Hur ser du på ditt truppbygge och kommer vi se några ändringar i trupp eller spel på banan? Det kommer ske ändringar, vilket är naturligt mellan säsongerna. Det blir ju såklart extra speciellt nu med att vi inte kunnat spela någon innebandy sen slutet av oktober. Men jag är helt övertygad om att Wizladies kommer ha en grymt bra trupp även nästa säsong!

När drar laget igång igen med sin träning och hur anpassar du den till det pandemiska läget? Just nu blir det fokus på att säkra upp vilka som skall stanna kvar i truppen till nästa säsong, sen hoppas vi på att snart kunna få komma in i hallen och åtminstone träna tillsammans. Vi kommer även ha en fystränare som tillträder så försäsongen kommer bli en härlig mix av hård träning och roliga moment.

Tack för att du förlänger! Tack själv! Vamos!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub