Rasmus Johansson växlar upp!

Publicerad 2019-05-31 15:33
Rasmusjohansson
Foto: Roberto Garcia
Forwarden Rasmus Johansson kom till oss förra säsongen för spel med Partille IBS men har nu 27 år gammal bestämt sig för att satsa helhjärtat och växlar upp till spel med A-laget FBC Partille. Rasmus svarade för en stark säsong i tvåan förra året med 16 mål och 14 assist och därmed poängbäst i laget. Vi tog oss ett snack med trevlige Rasmus.

Du har valt att växla upp och göra en riktig innebandysatsning nu med FBC Partille. Vad kommer detta sig? Ett spräckt ögonbryn rikare och en skadefri säsong gav mig mersmak helt enkelt! Svårare än så är det inte. Sen har jag haft en bra dialog med Ulf, men även Peter om hur de vill att säsongen ska arta sig och det målet passar mig bra.

Du spelade förra säsongen i vårt Div 2 lag PIBS och svarade för 33 poäng. Du vet mer än oss andra om serien. Vad tror du om våra chanser i densamma? Personligen kändes säsongen bra, men någonstans spelar det ingen roll när vi också ramlade ur. Nu har jag generellt sett dålig koll på lag och spelare men av vad jag har hört så bör vi ha väldigt goda möjligheter att leverera bra innebandy och med det förhoppningsvis ta klivet upp till div1 igen. Så jag tror absolut att vi har bra chanser här.

Beskriv dig som spelare för Wizardspubliken? Skulle nog säga att jag är en allsidig lagspelare. Så har jag inte sagt för mycket, eller för lite.

Till sist välkommen in i truppen! Tack så mycket, skall bli kul!


Md kom nu
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub