R tt header

Ny tränare till Division 2 Dam-laget

Publicerad 2021-07-18 15:51
Martin
Vi är mycket glada att kunna presentera Martin Jarvinge, som blir ny tränare till vårt Dam Division 2 lag. Martin kommer ingå i gruppen Division 2 / JAS som tränar tillsammans, men kommer vara ansvarig för Division 2 laget på deras matcher och trupp. Vi ställde några frågor till Martin inför kommande äventyr...

Varmt välkommen till FBC Partille! Hur känns och vad är dina första intryck av FBC Partille Dam?

- Det känns riktigt bra, så taggad & vilken resa det ska bli. Mitt första intryck är att det finns allt här för att lyckas. Man har runt lagen/et om ett imponerande team & det krävs för om man vill lyckas. Plus att det finns en tydlig idé om hur man ska spela innebandy oavsett om man spelar som junior eller i A-laget. Det gör resan från junior till A-laget mycket kortare & enklare.

Vem är Martin Jarvinge och vad har du för bakgrund?

- Jag har Backadalen som moderklubb och har varit aktiv inom innebandyn i mer än 30år, visserligen som spelare men nu ska jag stå vid sidan av. Detta blir som sagt min första tjänst som innebandytränare, så det kommer minst sagt bli mycket intressant.

Vad hoppas du komma in med för mål, tankar och idéer?

- Två mål egentligen. Det ena målet är att vi ska ha ett lag som ska ligga i topp, hellre att vi blir jagade än att behöva jaga själv. Det andra målet är att träna så vi har färdiga spelare som kan hoppa in i division 1 & klara av det. När det gäller mina tankar så känner jag att glädjen & engagemanget måste finnas, jag tycker att det ska betyda något när man gör mål, bryter, täcker skott eller som målvakt när man räddar en boll. Min idé är enkel "dress for the job that you want" & vi ska ha kul när vi gör det.

Tack för dina svar, och återigen varmt välkommen!

- Tusen tack, nu kör vi!


Med Martin på plats så har vi nu ansvariga tränare för både A-lag, JAS-lag och Division 2 laget. Nu har vi verkligen satt den organisatoriska ramen till framgång på damsidan framöver, något som vi alla är övertygade kommer bidra till större utveckling för hela FBC Partille - Håkan Engquist, Sportchef Dam

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub