Img 1043

Ny styrelse vald för FBC Partille

Publicerad 2022-06-30 21:28
Klaes
Ikväll hölls FBC Partilles årsmöte för säsongen 2021/22. Det blev en del nya val och organisatoriska förändringar. T ex avgår Klaes Matsson som Ordförande efter fem framgångsrika år med klubban. En ekonomi i balans och två Allsvenska lag lämnas bakom. Tack för allt Klaes och lycka till med nya utmaningar. Vi summerar här kort några av besluten från mötet.

Först och främst vill vi tacka Klaes Mattsson för sina fem år på Ordförandeposten. Klaes avgick från sin post i och med dagens årsmöte och kommer framöver att ägan sin fritid till Segling på högsta nivån samt politisk engagemang i Hunnebostrand. Klaes har betytt väldigt mycket för föreningen inte minst ekonomiskt. Tack för allt Klaes.

Som ny Ordförande valdes Ulf Andersson på en tid av ett år. Ulf är en av föreningens grundare och kliver nu bort från att vara ansvarig för Sportgruppen och istället fortsätta jobba mer fokuserat på föreningsutveckling.

Håkan Engquist valdes om på två år och kommer nu att axla ansvaret som Elitansvarig för herr- och damsidan inkluderande A- och JAS-lag. En Sportgrupp kommer fortsätta att finnas runt Hålkan i hans nya roll.

Catrin Thornblad och Axel Lingheimer valdes in som nyval i styrelsen och på två år. Ansvarsområdena kommer huvudsakligen bli Marknad/Partners samt Externa Event.

Anders Thors valdes in som ett fyllnadsval för Cristian Ljung som tyvärr valt kliva av styrelsen under säsongen. Även Cristian ar gjort ett utsökt jobb med våra websändningar, hemsidan, event med mera. Anders Thors fyller för det sista året på Cristian mandatperiod. Anders kommer fortsatt att jobba med materialfrågor och utökat till ett helhetsansvar för herr och dam.

Kvarstående i styrelsen är Mia Lingheimer, Lena Törn samt Per Andrésen.

Konstituerande och första möte kommer att vara nästa torsdag för att ta avstamp mot nästa säsong långsiktig utveckling.

Medlemsavgifterna beslutade om att ökas med +10% jämnfört med säsongen 2021/22. Medlemsavgiften har legat ganska still ett par år så därav en höjning samt att vi även ser en inflationstakt som är hög i landet.

Sist men inte minst beslutades det om bifall på motionen om att köpa in fanor, flaggor och banderoller för att kunna lånas av ungdomslagen via A-lagsmatcher, cuper eller andra tillfällen att stötta och marknadsföre Wizards.


Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub