Wpss 2020

Ny assisterande Tränare klar för Wizladies!

Publicerad 2020-06-03 21:15
Elin bjo rk
Det är med mycket stor glädje vi kan presentera Elin Björk som ny tränare för Wizladies. Elin kommer att komplettera Sebastian Idehed i en assisterande tränaroll och kombinera detta med att vara en del av Ledarstaben för Västsvenskas Distriktslag för tjejer. Elin tar även med sig spetskompetensen som Målvaktstränare för vår A- och JAS-lagsmålvakter.

Du har valt att skriva på som tränare för Wizladies. Vad är det som attraherar dig med den rollen? Jag brinner för ledarskap och innebandy och att nu få kombinera dessa två i Partille skall bli superroligt!

Kan du berätta lite mer för oss vem Elin är och vad du vill åstadkomma med din innebandy? Jag är 23 år gammal och började spela innebandy som 5-åring. Under min tid som aktiv var jag målvakt. Jag jobbar idag med fastighetsförvaltning och är även med i tränarstaben för F04s distriktslag. Min målsättning med tränaruppdraget är att utveckla mitt ledarskap samt bidra med glädje till truppen som förhoppningsvis leder till framgångar.

Vad vet du om ditt nya lag? Några spelare som sticker ut mer för dig? Jag har tidigare spelat med några i laget, samt mött en del av spelarna. Jag vet att det är ett bra gäng med stor potential till att lyckas.

Vad är rimligt av oss fans att kräva av dig och laget säsongen 2020/21? Att vi spelar en rolig innebandy med mycket glädje som leder till många vinster.

Till sist stort välkommen. Tack, ser fram emot detta!!!

Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub