Mer nyheter till WPSS!

Publicerad 2017-08-04 12:20
Speedshooting
Glädjande nog kan vi även presentera ännu en gästinstruktör på Wizards Professional Summer School 2017. Det är före detta Elittränaren, hälsocoachen och fys-/självskyddsinstruktören Rune Engström. Rune arbetar till vardags med Polisutbildningen och är hemmahörande i Stockholm. Vidare kommer vi att under fredagens Wizards SSL-spel ha tillgång till Speedshooting i väntan mellan matcherna.

Rune Engström arbetar som Polisutbildare men har ett förflutet i en mängd Elitinnebandyklubbar såsom Växjö, Pixbo, Älvstranden, Järfälla, Partille och nu senaste med Täby damer i SSL. Senaste året har han arbetat med Stockholms fotbollsförbund och deras Distriktslag U17 som i våras vann SM-guld. Runes arbete har varit att arbeta med individ- och grupputvecklingen och Rune kommer under WPSS att inrikta sig mot det äldsta grupperna och hålla i såväl praktiska som teoretiska pass.

Vi är även mycket glada att kunna meddela att på fredagen kommer det finnas tillgång till speedshooting för alla att mäta sina krafter emot när man väntar in nästa match i Wizards SSL.

Mera nyheter om WPSS kommer.

Vi ser fram mot detta storligen.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub