Kulturbäraren fortsätter en säsong till!

Publicerad 2019-05-31 20:17
G1
Båda parterna ha hela tiden velat hitta en lösning och trots att Jacob Grauers sa sig spela sin sista säsong är vi nu överens med honom om spel även 19/20 med FBC Partille. Extremt viktigt för laget att få med sig sin kapten och poängbäste spelare med självklara meriter och pondus. Jacob har med sina åtta säsonger i vårt A-lag vuxit ut till en kulturbärare i laget. Vi tog såklart ett snack med G.

Du kör alltså vidare en säsong med Wizards trots degradering och att du tidigt sagt att detta blir din sista säsong. Varför? Ja, det var faktiskt inte vad jag hade tänkt. Men det finns en revanschlusta och det är fortfarande väldigt roligt med innebandy. Sedan trivs jag fortfarande kanonbra i föreningen. Att det dessutom gick att hitta en lösning som gör det lite lättare att hinna med familj på hemmaplan gjorde också att jag kände att det var värt att köra på!

Nu när du har bestämt dig. Spel i Div 2 hur ser du på detta? Trist ur en innebandysynvinkel då vi hellre gått åt andra hållet, men också en utmaning att vinna serien och börja en resa uppåt.

Vad förväntar du dig av dig själv och laget? Jag förväntar mig att laget är ödmjukt in för uppgiften och visar att vi hör hemma ett eller två snäpp högre upp. Personligen bidrar jag gärna med hårt slit och mycket skott.

Du får nya tränare igen. Hur känns detta? Känns bra, jag känner både Peter och Bodda sedan innan så det är inga konstigheter. Bägge känner för föreningen och vill såklart föra oss uppåt direkt vilket känns gott.

Välkommen igen! Tack så mycket.

Md grauers ny1
Md kom nu
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub