We are fbc partille

Kaptensgruppen satsar vidare

Publicerad 2021-03-15 08:58
Fellan
Säsongen 20/21 bestod lagkaptensgruppen av Felicia Andersson (K), Emma Altbrink (A) och Vendela Berndtsson (A), och så kommer den även se ut nästa säsong. Samtliga tre kommer satsa vidare i Wizladies nästa säsong, och alla tre kommer fortsätta ingå i Lagkaptensgruppen. Vi ställde några frågor om hur de tänker inför nästa säsong;

Va kul att ni alla tre har valt att fortsätta i Partille! Hur känns det inför nästa säsong?

F: Det känns väldigt bra. Jag ser fram emot att fullfölja den resa vi börjat. Partille ska upp till Allsvenskan och det är inte en resa jag vill missa. Det kommer bli en grym säsong!

A: Jag tror 100% på detta laget och tycker att gänget och lagsammanhållningen är så härlig så det var inga tveksamheter på att fortsätta spela i Pibs. Vi har fått ihop allt väldigt bra både på och utanför planen.

V: Ja, det kändes självklart att fortsätta lira innebandy med detta fantastiska gäng. Efter ett sånt snöpligt slut som det blev på förra säsongen ser jag fram emot att fortsätta på den nivån vi avslutade på.

Spelet verkade fungera väldigt bra under de matcher ni spelade säsongen 20/21, vad kommer vara lagets styrkor nästa säsong?

F: Det som gör vårat lag så bra är gruppdynamiken och alla de olika typer av kvalitéer varje spelare besitter. Som grupp har vi otroligt roligt tillsammans vilket jag tror är väldigt viktigt för att ta sig igenom både med- och motgångar. Nästa säsong är hela laget ett år mognare och ett år starkare. Det kommer vara vår säsong helt enkelt!

A: Att vi har en sån otrolig bredd i laget och har tre formationer + målvakter som har hög lägstanivå tror jag framförallt är våra styrkor. Jag tror också att vår starka lagsammanhållning kommer vara väldigt viktig även nästa säsong.

V: Jag tror lagets styrkor först och främst kommer vara bredden vi har i laget. Där alla tre femmor bidrar med poäng, hårt jobb och vi alla levererar hög nivå i 60 minuter.

Vad ser ni fram mest emot just nu?

F: Att få börja lira igen! Jag längtar så mycket till att få spela innebandy och träffa hela gänget igen. Det är ett stort tomrum i livet just nu utan innebandyn och laget!

A: Just nu ser jag mest fram emot att få träffa alla i laget igen och börja träna och spela innebandy ihop!

V: Just nu ser jag mest fram emot att få träffa hela gänget igen. Att få börja träna tillsammans, spela matcher tillsammans och göra vårt yttersta för att nå vårat mål.

Sebastian Ideheds tankar om att lagkaptensgruppen stannar

Grymt viktig kugge att vi får denna trio att stanna och satsa vidare! Tre spelare på tre olika positioner som alla bidrar med något unikt till vårt spel, och som alla bidrar oerhört mycket både på och utanför planen. Vi pratar mycket om våra grundpelare i vårt spel, och för lagbygget till nästa säsong är denna både den första och bland de viktigaste grundpelarna att få till.

Md vendela
Md emma
Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub