Img 1043

Kaptenen för Wizladies signar nytt

Publicerad 2022-06-19 21:28
Fellan3
Det är med stor glädje vi kan konstatera att vi hittat en lösning till att skriva ett nytt avtal med vår lagkapten för Dam A-laget. Felicia Andersson betydelse för vårt avancemang till Allsvenskan kan inte underskattas. Hon är vår poängbäste spelare och ledare på planen och visade i kvalet att hon var som bäst när det gällde som mest. Vi tog oss ett snack med Fellan.

Du har valt att förlänga med Partille över tre säsonger. Vad har fått dig att ta det beslutet? Partille presenterade ett bra upplägg och helhetslösning vilken gjorde att jag kände att det var helt rätt att skriva på för Partille. Sen tycker jag Partille verkligen har något spännande på gång och den resan vill jag definitivt vara med på!

Det är flera klubbar och även högre upp i seriesystemet som kontaktat dig även i år. Lockar inte spel i SSL? Spel i SSL lockar definitivt och är något jag siktar på att kunna spela inom en snar framtid. Jag känner dock att ett år i allsvenskan kan göra gott för min utveckling och att SSL kan bli nästa steg om jag presterar bra. Sen har det ju även varit en dröm att få spela med sin moderförening i allsvenskan vilket lockade mig att stanna.

Under våren fick du spela med din lillasyster. Hon kommer nu fortsätta med Storvreta, en klubb även du var aktuell för, hur känns det att återigen splittras upp? Tråkigt att inte få spela med syrran men hon har gjort ett val som hon känner passar henne bäst. Storvreta är en bra förening men såklart trevligt om man skulle få lira med henne någon gång i framtiden igen.

Om du istället kikar fram emot nästa säsong. Vad tror du om Allsvenskan Södra och våra chanser? Det kommer bli en tuff serie och jag tror södra serien kommer "levla upp" några nivåer inför denna säsong jämfört med tidigare år. Flera lag har rustat upp sig bra samt ett Jönköping som kommer från SSL. Jag tror dock stenhårt på det laget vi har så länge vi ger oss själva chansen genom hårt arbete för att lyckas. Gör vi det så kommer vi bli ett topplag i allsvenskan.

Det har kommit in en hel del riktigt vassa spelare. Hur känns de nya tjejerna så här långt? Riktigt kul och viktigt att få in den förstärkning som vi fått. Alla är härliga individer och som även kommer in med en hög standard och seriositet.

Även ny tränare vid rodret. Kan du ge oss din syn på Jonas så här långt? Jag har fått en bra intryck av Jonas den tid vi hunnit ha honom. Han ställer höga krav men känns ändå rättvis vilket jag tror är en nyckel till att vi ska kunna bli ett etablerat lag i allsvenskan. Han vet vad som krävs för att vi ska lyckas och det känns bra.

Du är även lagkapten i laget. Vad är lagkaptenens viktigaste roll? Finns säkert olika svar på denna fråga men för mig är det viktigt att man har bra kontakt med alla spelare i gruppen och att alla känner sig sedda. Jag försöker sprida mycket glädja och trygghet men samtidigt kunna va seriös och ställa krav på oss som lag när det behövs. Man ska kunna stå upp i både med och motgångar och leda laget både på och utanför. Man blir som tränarstabens förlängda arm och blir en länk mellan laget och staben.

Sist men inte minst, stor tack för att du väljer att köra vidare med Wizladies. Det ska blir riktigt kul, nu kör vi!!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub