Img 1043

Jag är stolt över gubbarnas prestation

Publicerad 2022-09-23 13:35
Tobiasj1
Vi tog oss ett litet snack med Herrlagets stjärnmålvakt Tobias Jernsand inför hemmapremiären och hur han upplevde sin återkomst till Sparbanken Wictory Center i premiären borta. Tobbe svarade för en kanoninsats något som kommer behövas imorgon också.

Hej, Tobbe. Hur kändes det att vara tillbaks i Sparbanken Wictory Center och match mot Warberg i söndags? Tjenare, Det kändes väldigt roligt att få göra en premiär i ''SWC'' igen, jag trodde jag spelat min sista match där men ibland vänder vindarna helt enkelt haha.

Du gjorde en strålande insats. Hur upplevelse du annars vår match från din position i målet? Tack så mycket, något ska man ju göra där bak. Jag är stolt över gubbarnas prestation, vi har många som gör sina debuter på allsvensk nivå och går in och göra det inför 700 personer mot Warberg på bortaplan, det är respekt hur de hanterar situationen.

Nu väntar Lillån imorgon lördag kl 17.00. Vad är dina tankar så här dygnet för tekning? Mina tankar är att förra matchen inte betyder någonting inför morgondagens. Det gäller för oss att komma upp i nivå från start. Då tror jag att vi har goda chanser att kunna plocka poäng mot Lillån. Så nu blir att förbereda sig på bästa sätt genom att samla energi, äta bra mat och dricka mycket vatten. Då blir det en liknande prestation från min sida även imorgon och det hoppas jag att de andra skriver under på också!

Om du skulle ge tre nycklar till vinst vad skulle det då vara? Fokus, kommunikation och positivitet. Vi kommer inte ha tid att gå ner i fokus eller positivitet då kommer vi bli uppätna. Håller vi uppe detta kommer vi komma långt både i denna matchen men även över hela säsongen.

Till sist varför skall Partillepubliken komma ned imorgon och se matchen? För att se ett lag som gör allting för varandra. Vem älskar inte att se på det?

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub