Img 1043

Jacob Holm med i återtåget!

Publicerad 2019-04-12 17:39
Holmen
Han har varit ett jagat byte under senaste månaderna av klubbar i SSL, Allsvenskan och Division 1. Nu väljer lagets kanske största Trollkarl att köra vidare med oss. Jacob Holm med sin 20 poäng från ettan är en klasspelare och en spelare som kommer göra stor skillnad på och vid sidan av banan. Vi tog oss ett snack med Jacob.

Hur är känslan så här en månad efter degraderingen till Div 2? Trots att det gått en månad så är det svårt att ta in att vi blev degraderade. Det känns overkligt att det skett på riktigt. Tror nog känslorna aldrig kommer kunna besvaras med en exakt term men negativt får sammanfatta de olika känslorna jag känt den senaste månaden.

Avslutningen av serien blev riktigt bra med 12 poäng på sex matcher. Vad var det som gjorde att ni till slut fick ordning på saker och ting samt vad tar ni med Er till 2019/20? Ja det gjorde det verkligen! Jag tror främst att det var först vid tränarbytet som vi spelare förstod allvaret. Det blev mer energi i gruppen och det kändes som att i de sista sex matcherna så kom fler spelare upp i nivå. Sen kändes det som att fler började tävla på träning och match vilket vi inte gjorde tidigare. Jag tror det är viktigt att ta med energin från de sista sex matcherna till nästa säsong. Men även inställningen att alltid tävla, oavsett om det är träning eller match

Hur ser du på nästa säsong? Jag hoppas givetvis att vi blir placerade i toppen av tabellen när säsongen summeras. Annars tror jag att om vi gör jobbet från start så går vi en väldigt rolig säsong till mötes.

Vad blir viktigast för att göra en snabb comeback i ettan? Att vi börjar tävla redan under försäsongen och fortsätter med det under hela säsongen. Alla ska ha mentaliteten att alltid vilja vinna.

Tack för ditt engagemang!

#vamoswizards

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub