Instruktörerna till WPSS!

Publicerad 2018-03-03 22:40
Tn
Här kommer vi löpande att presentera alla våra instruktörer för Wizards Professional Summer School 2018. Nu är nästa toppnamn klart som instruktör för sommarskolan. Skynda att anmäla Er då platserna brukar ta slut snabbt under våren.

Thomas Nielsen, Thomas är en meriterad tränare med meriter från både Pixbo Wallenstam och Distriktslag på damsidan och tränar just nu IBK Göteborgs damlag som kvalspelar upp till Svenska Superligan. Precis som med Andreas och Jonas är det mycket roligt att få så duktiga tränare till vårt läger.

Stefan Karlholm, Stefan var med på lägret redan förra säsongen och är en energigivande person som är tränare i Lindomes Allsvenska damlag. Det är mycket kul att Stefan väljer att komma tillbaks till Wizards Professional Summer School.

Andreas Wahman, Andreas är före detta Elitspelare och tränare i Warbergs IC samt Endre samt har även haft uppdrag som matchcoach för Svenska Damlandslaget. Andreas har även verkat som Sportchef i Warberg och är en av Sveriges allra bästa tränare på damsidan. Att han kommer till oss är mycket roligt.

Jonas Eliasson, Huvudtränare i Pixbos SSL lag på herrsidan. Har ett SM-guld med Pixbo Wallenstams damer. Tidigare meriterad från flertal Göteborgsklubbar. Även vald till årets tränare dam 2015. Gör sitt andra WPSS. Jonas har i år tagit över herr Elitlaget och trots en del frågetecken med spelartruppen så har Jonas lotsat fram laget till en topplats i SSL. En passionerad och engagerad ledare.

Md andreaswahman
Md jonas eliasson
Md karla
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub