Stor banner innebandylekis 2018

Instruktörerna till WPSS!

Publicerad 2018-03-03 22:40
Tn
Här kommer vi löpande att presentera alla våra instruktörer för Wizards Professional Summer School 2018. Nu har vi uppdaterat med sex st instruktörer från vår egen U19 Elittrupp. Egna produkter som själva gått i skolan genom åren.

Thomas Nielsen, Thomas är en meriterad tränare med meriter från både Pixbo Wallenstam och Distriktslag på damsidan och tränar just nu IBK Göteborgs damlag som kvalspelar upp till Svenska Superligan. Precis som med Andreas och Jonas är det mycket roligt att få så duktiga tränare till vårt läger.

Stefan Karlholm, Stefan var med på lägret redan förra säsongen och är en energigivande person som är tränare i Lindomes Allsvenska damlag. Det är mycket kul att Stefan väljer att komma tillbaks till Wizards Professional Summer School.

Andreas Wahman, Andreas är före detta Elitspelare och tränare i Warbergs IC samt Endre samt har även haft uppdrag som matchcoach för Svenska Damlandslaget. Andreas har även verkat som Sportchef i Warberg och är en av Sveriges allra bästa tränare på damsidan. Att han kommer till oss är mycket roligt.

Jonas Eliasson, Huvudtränare i Pixbos SSL lag på herrsidan. Har ett SM-guld med Pixbo Wallenstams damer. Tidigare meriterad från flertal Göteborgsklubbar. Även vald till årets tränare dam 2015. Gör sitt andra WPSS. Jonas har i år tagit över herr Elitlaget och trots en del frågetecken med spelartruppen så har Jonas lotsat fram laget till en topplats i SSL. En passionerad och engagerad ledare.

Love Nilsson. 18 år och egen produkt och till vardags är han målvakt i Juniorallsvenskelaget samt i vårt farmarlag i Division 2.

Edwin Jonsson. 17 år och egen produkt och till vardags är han forward i Juniorallsvenskelaget samt i vårt farmarlag i Division 2. Kuriosa är att Edwin är med på topplistan av spelare i Sverige födda 2001.

Tim Jansson. 18 år och Egen produkt och till vardags är han back i Juniorallsvenskelaget samt i vårt farmarlag i Division 2.

Jonathan Törn. 18 år och Egen produkt och till vardags är han center/forward i Juniorallsvenskelaget samt i vårt farmarlag i Division 2.

Victor Räisänen. 18 år och Egen produkt och till vardags är han forward i Juniorallsvenskelaget samt i vårt farmarlag i Division 2.

Hjalmar Lingheimer. 18 år och Egen produkt och till vardags är han back i Juniorallsvenskelaget samt i vårt farmarlag i Division 2.

Olivia Adler. 17 årig back och ordinarie i vårt Dam A-lag som jagar en Allsvensk plats samt tongivande spelare i JAS.

Amanda Thors. 17 årig målvakt och ordinarie i vårt Dam A-lag som jagar en Allsvensk plats samt tongivande spelare i JAS.

Md andreaswahman
Md jonas eliasson
Md karla
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub