Pibs vs kungalv 190119

Elitverksamheten på herrsidan börjar ta form!

Publicerad 2018-04-06 13:47
Rasmus
Foto: Christoffer Sturesson
Arbetet med att forma Partille Wizards Elitverksamhet på herrsidan har börjat ta form. Det omfattar de tre lagen FBC Partille (Div 1 och A-lag), Partille IBS (Div 2 och utvecklingslag) samt FBC Partille/Partille IBS (Juniorallsvenskan). Vi kan nu glädjande nog presentera vår huvudansvarige tränare för Juniorallsvenskelaget. Rasmus Larsson.

Rasmus Larsson är Distriktslagstränare för Västergötland samt hemmahörandes i Lidköping. Rasmus brinner för junior och ungdomsinnebandyn och gör ett väldigt bra jobb hos oss som dessutom spiller över på yngre kullar födda 2003 och 2004. För oss har det hela tiden var viktigt att knyta upp 27-årige Rasmus och kan nu glädjande nog konstatera att han är med oss även 2018/19. Hans fokus blir på JAS-laget och även på att stötta upp Pojkar 04 samt även Pojkar 03. Rasmus kommer även att sitta med i den nybildade Sportgruppen som skall ansvara för att de tre lagen i Div 1, Div 2 och JAS har en röd tråd och en konsistens i sin verksamhet. Mer om detta kommer att presenteras i nästa vecka under rubriken "Hållbar utveckling". Mycket är dock klart och på gång.

Vi tog oss ett litet snack med Rasmus inför hans glädjande beslut om förlängning.

Hur känns det att signat på som JAS-huvudtränare för Partille? Kanonbra. Känns kul att få fortsatt nytt förtroende och att få fortsätta jobba med de talangerna som finns i klubben. JAS är det roligaste jag vet och är alltid lite extra speciellt i mina ögon.

Vad är det som lockar en Distriktstränare från Västergötland och Lidköping att träna Partille? Kliver nu in på min fjärde säsong i klubben och har trivts bra. Förra året var målet att nå Festen med USM-laget, där vi dock föll i regionslutspelet. Det finns en fortsatt stark vilja och mål att uppnå vissa saker i Partille och än känner jag mig inte färdig. har följt många av spelarna i flera år nu och det vore skoj att få uppleva något riktigt stort tillsammans

Till sist vad är rimliga mål med JAS nästa säsong? Truppen besitter mycket kvalité och har många spelare med stadslagsmeriter och spelare som kommer ha det efter januari. Målvaktssidan ser stark ut och brukar ofta vara en nyckel för att gå långt. Målet är och kommer vara att ta sig till Innebandyfesten. Att sätta upp ett för lågt mål ger ingenting, även om vi kommer jobba med delmål. Vi siktar högt och kommer ha en bra konkurrens för att nå dit. Vi ska absolut inte be om ursäkt, men behöver även förstå vikten av ödmjukhet och jobba hårt för att nå dit vi vill

Md rasmus 2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub