Stor banner innebandylekis 2018

Händer inom PIBS - Omklädningsrum och klubbrum

Publicerad 2018-08-08 07:52
Ska rmavbild 2018 08 08 kl. 07.54.39
​Hoppas ni har haft en härlig sommar! Snart är det dags för ännu en innebandysäsong och vi håller på att färdigställa plan två i Quisthallen där vi har tillgång till ett omklädningsrum och ett klubbrum där vi försöker skapa i en skön PIBS-anda. Det är här vi behöver er hjälp den 18-19 augusti!


Vi vill få klart omklädningsrummet innan säsongsstart så helgen den 18-19 augusti hoppas vi att du kan hjälpa till då vi tänker oss en gemensam arbetshelg uppe i Quisthallen. Det skall bli ett omklädningsrum som många kommer att få glädje av.

Vi har redan kommit en bit på väg men behöver hjälp med snickeriarbete för att få upp bänkar/bås som därefter ska målas.

Det finns även ett kök och en bra yta på samma våning som man kan nyttja för caféverksamhet vid cuper eller träningshelger. Vi vill ordna ett häng för våra ungdomar i klubben som vi hoppas att även du som förälder och spelare vill vara med och skapa.

Kan tillräckligt många hjälpa till så kommer vi bli klara på en helg med etapp ett. Kan du inte vara med hela helgen utan bara några timmar är även detta så klart värdefullt.

Hör av er till Lena Törn via mail eller mobil. Kan ni inte just den helgen så hör av er ändå.

Vi ser fram emot att träffas!

Mail: lena.torn@lindex.com

Mobil: 070 399 89 55

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub